2014. június 5.

HAUL | Oh, those luxories

Sziasztok!

Az úgy történt, hogy ezeket a lakkokat nagyon jó áron sikerült beszereznem, nem is tudom leírhatom-e. Mindössze 400 Ft-ba került darabja, ami Catrice, és Maybelline termékekért szuper. Szerintem el tudjátok képzelni mennyit gondolkodtam melyikek kerüljenek hozzám, amelyik egy picit is megtetszett már rögtön írtam a barátnőmnek, én ezt szeretném! :) Mikor szerény kis hazánkban megjelent a Luxury lacquers trendkiadás, akkor szerelembe estem néhánnyal árnyalattal, viszont a mi Rossmannunkban nincsen Catrice állvány, meg drogériákban nehezen hagyok ott 1200-1300 Ft-ot egy-egy lakkért. (A Nailland kivétel, ezt mind tudjuk!)


Talán a világosrózsaszín Tropicoral homoklakk a kedvencem az összes közül, ha lehet ilyet mondani. Az összes egytől egyig gyönyörű, és különleges, más-más finishűek. Van itt holografikus, sima csillámcsoda, meg az ugye az előbb említett homokhatásúakat sem szabad figyelmen kívül hagyni. 
Tudom, tudom, kicsit elkéstem ezeknek a lakkoknak a bemutatásával, de remélem páran még elvétve valamelyik akciós kosárkában. Egyébként ezt a Glamour-t is ma vettem, ugyanis a legutolsó lapot azt hiszem a Glamour napok miatt került hozzám, vágytam rá! :)

Catrice - Chromit & Miss Pinky (Luxury Lacquers)
Catrice - Plum me up Scotty (Luxury Lacquers)
Catrice - The Big bling theory (Luxury Lacquers)
Catrice - TropiCoral (Luxury Lacquers)
Maybelline - Rose Chic (Crrystallize)


Valamelyikről szeretnétek részletesebb képet, manikűrt?
Panni♥

8 megjegyzés: