2014. június 23.

Changes

Sziasztok!

Hogyha az ember változni szeretne, tud is. Mindegy az ki mit szól hozzá, ha ő úgy látja, neki erre szüksége van, akkor tegye meg. Most valami nagyon mélyen szántót szerettem volna Nektek írni, viszont sosem voltam egy Oravecz Nóra, vagy Meyer Eszter-Virág, azért valami bennem is érlelődik néha. Azt hiszem elérkeztem arra a pontra, amikor mindenem igényli a változást. Még most sem tudom miben fog ez megnyilvánulni, elsőként a blog külsejével kezdtem. Látom én, előbb utóbb ezt is megunom, vagy nem fogom teljesen magaménak érezni, de egyelőre teljesen meg vagyok vele elégedve. Remélem Ti is látjátok benne a szépet! :) Lementettem a régi fejlécet is, ha valaki meg szeretné nézni, mert nem emlékszik rá, csak tessék! Itt a linkje.
Hogyha már ilyen irányba terelődött el ez a bejegyzés, még azt le szeretném írni, hogy nagyon vigyázzatok magatokra, a családtagjaitokra, a barátaitokra. Értsétek úgy, ahogy szeretnétek, de tényleg fontos az a napi egy-két órácska amit együtt tölthettek, amikor csak magatokra figyeltek, beszélgettek. Minden jobban fog alakulni, könnyebben átéltek mindent.


Puszik,
Panni♥

12 megjegyzés:

 1. Olyan cuki bejegyzés lett már megint Panni! Puszi!<3

  VálaszTörlés
 2. A kinézet eszméletlen!:) Viszont kicsit megijesztett az utolsó pár szó:s Valami történt Panni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Barbi! :) Most egy kis szorításra van szükségünk, de hamarosan minden megoldódik!

   Törlés
 3. Nagyon érett a gondolkodásod és olyan kedvesen, aranyosan állsz hozzá mindenhez! Imádom amit csinálsz!:) És Barbi mellett én is észrevettem, ugye nincs semmi baj?! Bár nem szeretnék belemászni a magánéletedbe..♥

  VálaszTörlés
 4. nagyon tetszenek a képeid :) milyen géped van?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :)
   Ez a fotó éppen a telefonommal készült, viszont egy Canon Eos 1100D-vel dolgozom, és ezek a fényképek kerülnek fel ide is.

   Törlés
 5. nagyon szép ez a sokvirágos kép, mintha valami szoknya lenne rajtad :D

  VálaszTörlés