2014. május 11.

HAJ | A Lush henna projekt

Sziasztok!

Már nagyon régóta érlelődött bennem a gondolat, hogy nekem bizony be kellene hennázni a hajam. Mindig is szívesen olvasgattam az erről szóló bejegyzéseket, így végül tegnap végső elhatározásra jutottam. Mint ahogy említettem kutattam, keresgéltem az ehhez kapcsolódó cikkeket, mindet végigrágtam szóról szóra. Ami a végső löketet adta, az Kriszti posztja volt ebben a témában, szóval szeretném megköszönni! :)
A legkézenfekvőbb alternatívának a Lush hennája tűnt, ezt tudtam a legegyszerűbben megvásárolni, meg még a boltban is adtak pár tanácsot. Fogalmam sem volt milyen szín fog kikeveredni az én sötétbarna hajamból, az egész egy nagy zsákbamacskának indult.


Maga a hennatömb (3790 Ft) így néz ki még az összeaprítás előtt, mert ugye ha összeaprítjuk, akkor sokkal könnyebben fel fog olvadni a meleg vízben, ugye? Anyuval csináltuk ezt az egész hajfestés dolgot, és fogalmunk sem volt mikor jó a massza állaga. Az elején még túl kevés vizet raktunk bele, az egész egy vizes homokra hasonlított, amit nem lehetett egyenletesen eloszlatni a hajon. Aztán öntögettük a vizet, és végén már egy joghurtos cuccra hajazott leginkább, viszont mikor ráraktuk a zuhanysapkát, meg a törcsit a fejemre, akkor folyamatosan csurgott ki zöld víz, szóval túl hígra sikeredett. Ezek után két órát feküdtem az ágyamban, Lakatos Levente egyik könyvét olvastam, és nézegettem nem lesz-e trutymós. 


Tudom, hogy picit toka, de itt az igazi színe!


Összességében nekem tetszik a végeredmény, habár sokkal vörösesebbre számítottam. Most olyan, mintha nem is csináltunk volna semmit. Na jó, ez így túlzás, napon nagyon szép vörös fénye van a hajamnak. De ez nem ez volt az első, és utolsó hennázásom az biztos. :)

Nektek hogy tetszik? 
Panni♥

43 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett és illik is hozzád! :)

  VálaszTörlés
 2. Milyen szemet gyönyörködtető egészséges hajad van. Igencsak jó lett! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép lett, nekem tetszik :))))

  VálaszTörlés
 4. nagyon tetszik! kifejezetten jól áll neked a szín, és -szerencsére- nem is drasztikus a hatás. :)

  VálaszTörlés
 5. Megkérdezhetem milyen rúzs van rajtad? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egy nagyon no name darab, színkód, se márka nincs rajta! :(

   Törlés
 6. Nagyon szép hajad van! És jól áll ez az árnyalat is!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép a hajad és a sminked is :)

  VálaszTörlés
 8. Szerintem is szép lett a végeredmény, és a rúzsod is csodás :)

  VálaszTörlés
 9. Mi is hajat festettünk a héten, majd valamelyik postban látni is fogod, konkrétan az a rész, ahol az eredeti hajszínem van, totálisan piros, a többi meg...hát, maradt amilyen volt :DDD

  VálaszTörlés
 10. Szerintem egyértelműen látszik a változás és jól is áll! :-) Ha legközelebb még vörösesebb eredményt szeretnél próbáld ki a Khadi amla&jatropha hennát! ;-)

  VálaszTörlés
 11. Számomra ez a tökéletes hajszín! <3 Ha egyszer ráveszem magam, pont ilyen színűt szeretnék :) Szerintem is jól áll neked ez az árnyalat :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is sokáig gondolkodtam rajta, de örülök, hogy belevágtam! :)

   Törlés
 12. Nagyon szép színe lett a hajadnak! :)

  VálaszTörlés
 13. Gyönyörű szép hosszú hajad van, irigyellek érte! :) Én is gondolkodtam már a hennázáson, remélem minél előbb sikerül megcsinálni. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hajrá-hajrá, a végeredményről pedig bejegyzést! :)

   Törlés
 14. Nagyon jól áll a kicsit vörösesebb hajszín is Panni!:) Csodaszép vagy!♥

  VálaszTörlés
 15. Irigylésre méltó lett a hajad, gyönyörű! (-: A festés után még mélyülni fog a szín. Én is a Khadi amlás-jathropás verzióját ajánlom, ha kicsit vörösesebbet szeretnél. Mivel az por állagú, szerintem könnyebb vele dolgozni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindenképp kipróbálom, kicsit tényleg vörösebbre szeretném! :) és köszönöm! :)

   Törlés
 16. Imádom a hajad és a sminked is Panni,irigyellek érte! *-* :D

  VálaszTörlés
 17. Nagyon szép színe lett. :)

  VálaszTörlés
 18. Szép lett! Megkérdezhetem, milyen rúzst használsz a képeken? Annyira jó színe van!

  VálaszTörlés