2014. április 3.

Miss International Hungary | Az előválogató

Sziasztok!

Lányok! Bocsánatot szeretnék kérni az inaktivitásomért, de ez a mostani óraátállítás eléggé megviselt, meg lehet nem fél12-kor kellene lefeküdnöm.
Már egy korábbi posztomban beharangoztam, hogy én is azon szerencsés  Bloggerek közé tartozom, akik a színfalak mögül tudósíthatják ezt a szépségversenyt. Már reggel 9-kor izgultam, mikor indult a vonatom, ha kíváncsiak vagytok a véleményemre és a programokra/fényképekre, olvassatok tovább! :)

Szóval azért azt megint el kell mondanom, hogy egyedül közlekedtem Pesten! Ilyen metró, olyan metró, szóval egy picit legyetek büszkék rám! :* A rendezvény előtt még gyorsan beugrottam a WestEndbe, kellett egy új napszemcsi, így már vele érkeztem. Mikor betoppantam Anna kedvesen fogadott, aztán megláttam az ismerős arcokat, és kezdődött is a beszélgetés, nevetés. Úgy gondolom egy picit alulöltöztem, de a következőre már jobban kicsípem magam!

Először a farmeres/fehér pólós vonulást láthattuk, majd következett a fürdőruhás. Itt minden porcikájukat (najóó, nem) megnézegethettük az indulóknak, és tényleg, hatalmas gratulációm felétek, hogy nem estetek el a kövön a hatalmas sarkokkal. De komolyan! :)
Az egész konferálást Szunai Linda vezette, kifejezetten jól áll neki a piros szín, nem?

A mezőnyből nekem máris lett egy-két kedvencem, viszont az picit elszomorított, mikor a sokadik Lány azt mondta, hogy Ő nem tud angolul. Egy ilyen szintű versenyre szerintem ez alapkövetelmény, efölött nem lehet szemet hunyni. Bár lehet csak az izgalom miatt volt ez, és a felkészítőtáborban mindenkit tökéletesre csiszolnak, elég kíváncsi vagyok mi lesz 16-án. :)


Köszönöm szépen a részvételi lehetőséget!
Panni♥
Kérdés/kérés: http://ask.fm/ponipanni

4 megjegyzés:

 1. nagyon jók a képeid, látom Dalma is ott volt :D puszi

  VálaszTörlés
 2. De jó képek lettek!:) és szupi a napszemcsid^^♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :*
   Képzeld, már kilazult az egyik szára, szóval majd valahogy meg kell húznom.

   Törlés