2014. április 30.

Blogtalálkozó | 2014. április 26.

Sziasztok!

A hulladékproblémákról készülő előadásom közepén úgy gondolom meg lehet írnom a blogtalálkozós élménybeszámolót, nem? 
Április 26-án, azaz múlthét szombaton megrendezésre került a "hármas" által szervezett találka is, azaz Reni, Eleni, és Katy lebonyolításában. Annyira vártam már ezt a napot, hiszen a decemberin is nagyon jól éreztem magam, ebből sem maradhattam ki! :)
Reggel fél 7-re volt beállítva az ébresztőórám, hogy pontosan fél 10-re odaérjek a Deák téri Starbucksba, deee persze sikerült visszaaludnom, így csak az egy órával későbbi vonattal tudtam elindulni. Itthon hisztiztem egy sort emiatt, meg az eső miatt, de aztán túltettem magam mindenen és mosolyogva megérkeztem! Remélem senki nem haragszik a késésem miatt! Jajj, képzeljétek. Elenivel a legutóbbi talin megbeszéltük, hogy veszünk egymásnak egy-egy pónit, hiszen ilyen pónimániás Lányoknak muszáj csereberélnük. Közben megittam a fincsi caffe lattém, és már indultunk is tovább egy étterembe, ahol előre foglalt asztalunk volt. Azért ez már hatalmas menőség szerintem. Ott rögtön el is kezdődött a hozott sminktermékek cserélgetése, majd lejjebb láthatjátok a képeket, nagyon sok dolog volt ott! :) Utána megrendeltük a fincsi ebédjeinket,én valami csirkemelles, mozzarellás szendvicset ettem, de ha van finom!♥  Ezek elfogyasztása közben akkorákat röhögtem, konkrétan elkezdett fájni a hasam. TudtátokHow to change mouse cursor in blogger blog to animated cursors - Blogspot Tutorial, hogy Anna macskája visszahozza a labdát?
Utolsó körben a Nailland látogatást tűztünk ki célul, és képzeljétek! Sikerült csak egy lakkot vennem, ami teljesen impulzus vásárlás volt, annyira megtetszett ez a China Glaze króm darab. Aztán TBS, viszont én innen szinte mindenre allergiás vagyok, úgyhogy nem is mentem be, hanem megnéztem a szemben lévő balerina cipős standot, ahol Zsuzsi felismert engem, és azt mondta, hogy olvassa a blogom. Jajj majdnem helyben elájultam, innen is puszillak! :)


Még egyszer köszönöm ezt a napot mindenkinek, egy élmény volt! :)
Panni♥

18 megjegyzés:

 1. Az első képen úgy tartom a kezem, mint egy T-rex :D Jó buli volt nagyon :)

  VálaszTörlés
 2. Remélem, a legközelebbin is találkozunk! :-)

  VálaszTörlés
 3. spirálcsere! ugyanis azt az Essence spirált én vittem, az Avonosat meg te, amit én hoztam haza :))) nyilván ismét a gépemet bűvölöm azon az első képen, mi mást...:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azta, de jó! :) És hogy tetszik Neked az Avonos?

   Törlés
  2. Ma próbáltam ki először, elsőre egész jó! :)

   Törlés
 4. Remélem a következőn már én is ott tudok lenni <3

  VálaszTörlés
 5. Egy hatalmas szívet küldök neked Pónilány <3 Annyira jó volt, hogy mellettem ültél :)

  VálaszTörlés
 6. Jó kis nap lehetett! :) Kíváncsi vagyok az Essence spirálra!*-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg nagyon jó volt, a következőre jössz te is, ugye? :)

   Törlés
 7. Most meghatottál!!!! ^^ Én is puszillak!!!! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nemsokára megyek cipőt venni, melyik napokon vagy ott? :)

   Törlés
  2. Minden nap :-) És mostmár az Allee-ban is :-D

   Törlés
 8. Annyira jó volt! :) Úgy örülök hogy megismertelek téged is. :)

  VálaszTörlés