2014. március 23.

SUNDAY | one for the road

Sziasztok!

Azt hiszem egy picit el vagyok maradva, csak az egész hétvégém sűrű volt, szóval most jutottam ide gép elé, de már pötyögöm is Nektek ezt a bejegyzést! :)
A héten felavathattam mind a kettő New Balance cipőm, olyan jó érzés bennük járni-kelni. Azt hiszem a rózsaszínt sokkal jobban fogom szeretni, annak kicsit más a fazonja is, vékonyabbnak tűnik benne a lábfejem. Sajnos a drága Conversem kezd szépen lassan tönkre menni, pedig annyira hozzám nőtt már! Lehet a Glamour napokon megszerzem az utánpótlást, szintén fekete színben, de elég erősen gondolkodom még egy Vans Authentic cipin is, szóval teljes tanácstalanság. Szerintetek?
Csütörtökre be kellett adni irodalomra egy bibliai portfóliót, és nem csak kedden kezdtem el készíteni? Hát de, így nagy hajrában, de kész lettem vele, meg a borítója is szép lett. Sajnos bekavart Leiner Laura Akkor szakítsunk című könyve, amit nem olvashattam el a portfólió előtt, áá nem, csakis utána. Egyébként nekem ez nem lett a kedvencem. Az SzJG-t, és a Bábelt is imádtam, viszont ez valahogy más.
Uu, most hétvégén volt a szépségverseny elődöntője, majd egy későbbi posztban szeretnék beszámolni róla. Aztán elmentem Apuékhoz, ott is aludtam. Ja, és megint egyedül metróztam, azt hiszem megérdemlek egy tapsot, nem?
Arra gondoltam, hogy csak minden második héten jelentkeznék Sunday-el, talán egy picit unalmas lehet mindegy egyes vasárnap.


Szép hetet Lányok!♥
Kérdés/kérés: http://ask.fm/ponipanni

8 megjegyzés:

 1. Ne Panni!!! Kérlek legyen minden héten Sunday!!! Olyan jó zárása a hetemnek...:) Egyébként most még többen fogják tudni a vezetékneved:D Sebaj:) Puszi szép hetet!! ;) <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajj, olyan bizonytalan vagyok! Aa, most már mindegy, végül is a YouTube-on is ott van.
   Puszi♥

   Törlés
 2. Vansből Erát vegyél inkább, nekem az Authentic mindig feltöri a sarkam, a barátnőmét is :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Majdnem ugyanolyanok, nem? :D

   Törlés
  2. kinézetre igen, de az Era hátul párnázott a sarokrészénél :D

   Törlés
  3. Azta, akkor megnézem őket! :D

   Törlés
 3. Az én Conversem is megy szét, nekem sötétkékben van, de majd most lehet pirosat veszek :) Uhh...Arctic Monkeys <3 És legyen minden héten Sunday! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pirosban is olyan szép a Converse, nemrég láttam almazöldben, gyönyörű volt! :) Igen-igen AM♥ Még mindig nagyon tanácstalan vagyok, de szerintem a képek mennyiségétől függ majd milyen gyakran lesznek. :)

   Törlés