2014. március 19.

New Balance | 574


Sziasztok!

Talán még emlékeztek, mikor nyáron elújságoltam Nektek, hogy nyertem az Avon fotópályázatán. Azóta elég sok idő eltelt, de közben folyamatosan gondolkodtam mire is lehetne beváltani a New Balance utalványt. Aztán egyszer csak Vác utcáin sétálgatva megpillantottam egy lányt, akin azt hiszem egy kékes cipellő volt ettől a márkától. Onnantól kezdve kutakodtam, hogy melyik számú darab is ez, kapható-e itthon, meg a szokásos kérdések. És a múlt hétvégén eljutottunk az Iguana Falls boltba, figyeljetek, a történet folytatódik! (Nem lesz túl izgalmas.)


Teljesen beleszerelmesedtem ebbe a cipőbe! Általában nem viselek túl sok színt, megmaradtam a szürke-fekete-fehér kombinációknál, így Ő tökéletes lesz egy tavasz bevitelére. Akkora mázlim volt, ez az egy darab várt rám a méretemben!♥
Először idegenkedtem ezektől a fajtáktól, mert hogy hogy is néz ki, talán picit túl előítéletes voltam, viszont egyre jobban kezdtek megtetszeni. Aztán We♥It-on is egy csomó outfit képet láttam vele, ami még jobban megerősített ezeknek a viselésében. Meg szerintem elég egyedi cipik is, nem sok jön veled szembe az utcán.


Ez már jóval a visszafogottabb, mint az előző, több szetthez is párosítható, de mégis megfogott benne valami. Az anyaga is más, ez olyan kis plüssös, nem jut eszembe hogyan hívják. Szóval nagyon könnyen gyűjti a port, meg mindenféle szennyeződéseket, bár ez mind a kettőről elmondható, már az első napi viselésben elszomorodtam, elég koszosak lettek! :(
Azon kívül, hogy nagyon tetszenek, különlegesek, még kényelmesek is! Ekkora mázlit, de komolyan. Mivel picit magasított a talpa, ezért olyan, mintha a felhőkön járnék, annyira jó! Remélem hű társaim maradnak még sok ideig, ha nem, akkor mindenképpen megírom Nektek. 

Hogy tetszenek?
Panni♥
Kérdés/kérés: http://ask.fm/ponipanni

16 megjegyzés:

 1. jajj de tetszenek! jol all a labadon Panni! :)

  VálaszTörlés
 2. Igazán cukik ezek a lábbelik, szerintem hozzád valóak! :*

  VálaszTörlés
 3. Nagyon csini;) A fekete a legjobb:)

  VálaszTörlés
 4. nagyon tetszenek! kényelmes rohangálós darabok, és ha a buszra kell futni, akkor sem okoz gondot egy ilyen szépségben :D

  VálaszTörlés
 5. De szép színűek!♥ Csodacipik mindketten!^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is annyira megszerettem őket, tökéletesek!♥

   Törlés
 6. Nagyon tetszenek, jól áll mind a kettő! :)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon cukik,és a NB egy jó márka, jó választás. :) Én is hezitáltam múltkor a PlayersRoom-ban h NB legyen-e a kiválasztott, de végül egy Nike FutuRun legyőzött. Még akkor is ha nem ennyire hétköznapi darab mint a NB. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még sosem volt ilyen cipőm, remélem nem fog hamar tönkre menni! :) Megértem a választásod, milyen színben jött veled haza?

   Törlés