2014. március 26.

H&M kívánságlista

Sziasztok!
Még a télen volt egy tervezgetős/kívánságlistás bejegyzésem, de úgy gondoltam készítek egyet a tavaszra, úgyis rohamosan közeledik a Glamour nap, szóval nekem is jobb lesz kész listával a fejemben menni, minthogy összevásárolnék mindent, amire igazából nincs is szükségem. Persze lesznek olyan dolgok amik itt nem szerepelnek, meg lesz olyan is, amit lehet kihagyok, mert élőben nem tetszik annyira. És olyan is lesz, ami más boltból fog hozzám kerülni, a Glamour napok azért Glamour napok! :D
Hogyha kíváncsiak vagytok valamelyik termékre, mármint árra, vagy a linkre, azt írjátok meg kommentben! :)
A H&M-ben szinte mindig basic ruhákat vásárolok, szóval azért döntöttem el, hogy itt fogok minden szükségeset beszerezni. Az árak is nagyon szimpatikusak, a minőségük is jó, egyszóval telitalálat ez a bolt. Szerintem le tudnám éni úgy az életem, hogy csak innen veszem a gardróbom darabjait, de lehet nem! 


Ez így nagyon sok természetesen, a felével sem fogok hazajönni, de jó volt egy picit elképzelni mi lenne ha. Igaz, hogy tavasz lesz, mégsem a színek játszanak főszerepet, habár pár színesebb kiegészítővel azért próbálom feldobni a szettjeim, de én ezt imádom! :) 
Ezeken kívül szeretnék még egy fekete Converse cipőt, meg azt a Pull&Bear-es pulcsit amit már mutattam Nektek a blog Facebook oldalán, azt az unikornisosat! :)

Kérdés/kérés: http://ask.fm/ponipanni
Ti mivel készültök a Glamour napokra?
Panni♥

4 megjegyzés: