2014. február 27.

DIY | Dance Legend lakk


Sziasztok!

Tegnap mutattam Facebookon ezt a varázslatos lakkot, amivel annyira beleszerelmesedtem, hogy az csak na. Tudom, tudom, sokra mondtam már, de ha ezt megnézitek, akkor Ti is megértitek. Rózsaszín alapban úszkálnak sokféle színű kis glitterek, egyszerűen olyan, mint az unikornisok/pónik világa! :)
Ez az úgynevezett jelly sandwich technika, amikor egy alaplakkal lefested a körmöd, jöhetnek rá a glitterek, majd egy kevésbé fedő, átlátszós lakkal fixálod a kész művet.


Alapnak egy visszafogott színű rózsaszínt használtam egy rétegben, még nem is fedett teljesen, egyenetlen volt, de úgy gondoltam nem is kell rá még egy, hiszen erre jön a varázslat. 

Kettő glitteres lakkot választottam ki, próbáltam minél jobban eltalálni a gyönyörűséges Dance Legend színvilágát, kisebb nagyobb sikerrel. 
-China Glaze - I Pink I Can
-Flormar GL09

Végül egy Rapsodi lakk volt a végső lépés, ezt még Illusstól nyertem az első, vagy második nyereményjátékán, most újra felfedeztem magamnak! Mos jól jött, hogy nem fed olyan erősen, így tökéletes ehhez a technikához! :)


Nektek hogy tetszik? Próbáltátok már ezt a technikát?
Panni♥


12 megjegyzés:

 1. Gyönyörű, mindenképp kipróbálom *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Helyes-helyes, kíváncsi vagyok a végeredményre! :)

   Törlés
 2. Nagyon szép, szívesen kipróbálom majd én is! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Olyan sok különféle alkotás születhet! :)

   Törlés
 3. úúú, nagyon cuki lett! *.*
  én most az új Catrice Crashed Crystals lakkomba vagyok teljesen beleszerelmesedve. <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is nézegettem azokat, de most a Golden Rose új Galaxy-s lakkok jobban megfogtak, remélem hamarosan eljutok az Árkádba! :)

   Törlés
 4. Jujj, nagyon szép! Én is nézegettem ezeket a lakkokat, de ez a technika! Nagyon jó lett!:)♥

  VálaszTörlés
 5. Ohh, ez gyönyörű lett! *.* Örülök, hogy van haszna a lakknak :D Már tervezem a nyereményjátékot :D De ott sokkal jobbak lesznek már :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na, majd azt is megnyerem.. :D Egyébként olyan kár, hogy nálunk sehol sem lehet Rapsodi lakkokat kapni, olyan sok tetszik!

   Törlés
 6. Jó ez a Jelly Sandwich, szeretem, kellene már újra csinálni. :)

  VálaszTörlés