2013. december 4.

Havi kedvencek | November


Sziasztok!

A novemberi kedvencek csak ürügy volt arra, hogy csinálhassak egy fotósorozatot karácsonyi égőkön. Nem tudom mennyire sikerült így elsőre, de hangulatcsinálónak az ünnepekhez mindenképp jó! Mindenképp ki szeretném majd próbálni nappali fényben is, bár akkor lehet nem lenne ennyire hatásos. Remélem tetszenek Nektek ezek a kicsit szokatlan színek, és nem túl zavaró. :)


Szemre való termékekből nincs sok, csupán kettő szempillaspirál, de ők tényleg megérdemlik a kedvenc helyet! Igen, elég sok posztomban láthattátok, kifejezve ezzel is a szeretetemet. Elsőnek a Max Factor 2000 Calorie-t kenem fel, majd erre jöhet egy réteg Essence get big lashes! vízálló, és máris Miss. Nagyszempillának fognak hívni bennünket! :)


Még nyáron írtam tesztet erről a Garnier moisture match arckrémről. Azóta sok idő telt el, viszont nem találtam! Valahová elraktam, és sehol sem volt. Aztán megtaláltam abban a dobozban, ahová a mindent beledobálok. Nem tudom hogy kerülhetett oda! Az Avon csomagban (a tesztekkel kicsit el vagyok maradva, hihi) volt ez alapozó, aminek Flawless Ideal muss foundation a becses neve. Nem a fedéséről híres, de annyira könnyű, tökéletes a mindennapokra!


Annyira könnyű akrilfestékkel mintákat festeni, jajj nagyon szeretem! Vácon 2890 Ft-ért láttam, én 990 Ft-ért vettem Pesten, igaz az ilyen vásár féleség volt. De ez tényleg ennyire drága lenne? :( A Rimmel Nail rescue körömerősítő tényleg használ! Észrevehetően keményebbek a körmeim, bár még mindig foszlanak, azért biztos a további használattól jobbak lesznek!

Nektek mik voltak a kedvenceitek? 
Panni :*

8 megjegyzés:

 1. a Garnier arckrémre én is kíváncsi vagyok, szerintem majd ki is próbálom :)
  az én kedvenceim itt vannak:
  http://beusmink.blogspot.hu/2013/11/oszi-kedvencek.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Érdemes, én szeretem nagyon, kellemes kis krém! :)
   Köszönöm, hogy leírtad nekem, mindjárt meg is nézem.

   Törlés
 2. Szerintem nagyon jó képek lette, jó ötlet volt így fotózni :-)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon hangulatos képek lettek. :)

  VálaszTörlés
 4. Hi Panka, good blog! But if you want change your graphics we have a Free Blogger Template for you! Go on:
  http://www.graphicssouffle.com/
  See you soon.

  VálaszTörlés
 5. Szerintem nagyon jó ötlet volt az égőkkel fotózni, nagyon hangulatos képek lettek! :) Az Essence-es spirálokat én is szeretem!
  xx

  www.stylelounge.me

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :) Olcsóságuk ellenére nagyon jól teljesítenek, habár csak ezt az egyet próbáltam eddig.

   Törlés