2013. november 10.

AVON szájfények


Sziasztok!

Tegnap megkérdeztem tőletek, hogy kíváncsiak lennétek-e a legizgibb AVON termékekre. Hát lelőttem a címben már a poént, ugyanis a kedvenceim a csomagból egyértelműen a szájfények lettek (az Ultra Glazewear családból). :) Sosem voltam nagy szájfényhasználó, szerintem írtam is Nektek, viszont ezek egyre közelebb kerítettek ahhoz a hithez, hogy én mégis szeretem őket.


Kettő csoportra szedtem őket, a világosabbakra, és a sötétebbekre, ugyanis ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek. 


Négy gyönyörű rózsaszínes árnyalatokban tündöklő szájfény -vagyis majdnem-. Mikor megláttam őket, egyből az ugrott be, hogy ezek a színek nekem nem állnak jól. Sokat nem tévedtem ugyanis a Crytal lilac kivételével -jobb legszélső- tényleg nem nekem valóak. 
Tartósságra, és pigmetáltságra ez a csoport a gyengébb. Egy evést semmiféleképpen nem bírnak ki, csak a csillámréteg marad az ajkaimon. Egy előnye van ennek, hogy nem is igazán kopnak, ha nem beszívódnak, talán lenyalogatom őket. 


A másik csopiban értelemszerűen a sötétebb, pirosasabb árnyalatúak lesznek. Innen való a kedvencem is!


Ezek a színek mindig közelebb álltak hozzám. Szinte mindegyik piros rúzs megdobogtatja a szívemet, és már a tökéleteset is sikerült megtalálni. Annak a rúzsnak itt található a párja, ami a varázslatos Fiery red! (jobb legszélső) Elképesztően pigmentált, és tartós, olyan mintha egy lakkot kennék a számra. Imádom!
A többiekről sem tudok egy rossz szót sem mondani, teszik a dolgukat! :)


Összességében jó minőségű szájfényekről számoltam be ma Nektek, amelyek egyáltalán nem ragacsosak, normál tartósságúak, és legtöbbjük jól pigmentált. Én ajánlom őket!

Ti használtatok már Avonos szájfényeket az új, vagy akár a régi vonalból?
Panni :*

16 megjegyzés:

 1. Én imádom a szájfényeket,innen a pale peach és a fiery red tetszik a legjobban! *-*

  VálaszTörlés
 2. nekem sem voltak igazán a szívem csücskei a szájfények, de ezek *-* mind nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
 3. A Rave nevű nekem nagyon tetszik így első látásra, bár az már a másik része, hogy nem biztos, hogy jól állna nekem...:D
  De nagyon jó lett ez a bemutatás, így tovább a többivel is!;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egy lilás-barnás szilvaszínű szájfény, rengeteg arany csillámmal. :) Köszönöm Andus♥

   Törlés
 4. Nagyon szépek, majd sminkben is szeretnénk látni! :)

  VálaszTörlés
 5. Nekem vannak Avn szájfényeim de mivel nem tartósak ritkán nyúlok hozzájuk, inkább más márka tartós rúzsait használom.

  VálaszTörlés
 6. Szuper poszt lett. Avon szájfényt még sosem próbáltam csak essence-t!:) xo
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :) Nekem is van kettő essence szájfényem, mindkettőt szeretem. :)

   Törlés
 7. Nagyon jók, kivétel nélkül mind tetszik :) Régebben voltak Avon szájfényeim, nagyon ritkán használtam őket, de ez nem a szájfények hibája, nem érzem jól magam a viselésükkor :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Eddig én is így voltam, de ezek nem ragadnak, nem is érzem ha rajtam vannak. :)

   Törlés
 8. Abszolút a kedvenceim a Manhattan termékei mellett. Mivel nem szempont a tartósság, az ápoló hatás viszont igen, és megfelelnek ennek, több szájfényem is van tőlük :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Manhattan szájfényeket még nem próbáltam, csak a krémes rúzsaival szemezgettem. :)

   Törlés