2013. szeptember 8.

SUNDAY | i'm thinking about you

Sziasztok!

Hát, az első héten is túl vagyunk. A koránkeléssel semmi bajom nincsen, azt nagyjából megoldom. 6:20-kor kelek, így van fél órám készülődni. Nekem teljesen megfelel, gyorsan össze tudom kapni magam. :D Hát, nehéz évnek nézek elébe úgy látom. Tavaly nem volt se fizika, kémia, föci, töri ajjaj lesznek gondok. Bár a fizika kivételével mindent értek, és meg tudok tanulni. Kíváncsi leszek! Óóó, és van egy olyan tantárgy, hogy média. Szeretni fogom! Már most is kreatív-fotózós házit kaptunk. :)
Pénteken suli után mentem barátomhoz (tavaly is így volt, így együtt tudtuk tölteni ezeket a délutánokat), csak idén nem olyan lesz. Edzése van 5-től, aztán a hétvégék sem nagyon jönnek össze. Vagy Neki, vagy nekem van programom. Aztán suliban meg nem ugyanolyan. Elég nehezen viselem. :(
Szombaton megnéztem a meccsét, majd mentünk Pestre. Először benéztünk a libamáj fesztiválra. Mekkora drágaság volt ott huhh. Aztán Közmédia napja! Úristeen, imádtam. A legfőbb ok amiért elmentünk, az az esti Szimfonik Live 3 volt. Húúú, nagyon nagyon élveztem!


Jujj, az Új Média standnál lehetett beküldeni fényképeket az óra fotója címért. A lényeg annyi, hogy a kedvenc helyszíneden kellett lefotózni magad. Kismalacoook! És megnyertüük! Anyu fényképezett, enyém volt az ötlet. Szívem úgy dobogott mint a csuda. :DPuszi Lányok! :*

6 megjegyzés:

 1. Szuperek a képek! :) És a kismalac tüneményes^^ Mi jót nyertél? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :) Hát csak ilyen MTV-s reklámdolgokat, de nagy élmény volt! :)

   Törlés
 2. Fáj a szívem a Szimfonik live 3-ért :( Ez a kismalac annyira zabálnivaló!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én nagyon élveztem! :) Ugyiii?! És folyamatosan aludt, meg röfögött!♥

   Törlés
 3. Imádom a kis mopszlidat! :) Mindig elmosolyodok, ha meglátom. Nekem is van egy mopszom, 4 éves és egész egyszerűen odáig vagyok érte, ő a mindenem! Egyetlen negatívuma, hogy rettenetesen hullik a szőre, de az idő múlásával hozzá lehet szokni. :) A kismalacra meg nem találok szavakat! Olyan édes, legszívesebben egész nap csak simogatnám és vakargatnám a hasát! :)))))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!<3 Tegnap óta nincs velünk, hatalmas a hiánya. Remélem így jobb lesz neki, ott fent. Élvezd ki minden pillanatot vele!

   Törlés