2013. szeptember 5.

NAILS | first week of autumn


Sziasztok!

Sulikezdésre valami egyszerű manikűrt szerettem volna, így miután lemostam a nude-ot elgondolkodtam. Ebben az időben rájöttem, hogy nincs használható burgundi lakkom. Se tengerészkék lakkom. Szörnyű. Na, így megkerestem a legőszibb színt, egy hozzáillő csillámosat, és készen voltam. :)
Egyébként ez a kombináció már szerepelt a blogon, csak nem ebben a formában. Mert akkor a gyűrűsujjamon volt az arany. De most nagyon cseles vaaagyoook! Kicsit furcsának tűnt először, bár már megszoktam. Szerintem cukkancs lett ám!Nektek most milyen a körmötök? Szeretitek a terepzöldet?

9 megjegyzés:

 1. De jó, szerintem én is előveszem majd a Legends of the Sky lakkomat :-)

  VálaszTörlés
 2. Furcsa,hogy a mutatóujjadon van az arany, de jó ötlet :D Az arany nélkül nem biztos,hogy tetszene a szín, de a kettő együtt nagyon bejön :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Először nekem is az volt, de mindig kell valami újítás! :)

   Törlés
 3. Nagyon tetszik ez a zöld. Az arannyal pedig tényleg jól mutat.

  VálaszTörlés
 4. Én pont ma mondtam barátnőmnek, hogy ki kellene festeni a körmeimet libasfos-zöldre (van egy ugyanilyen színű Lovely lakkom, és eddig mindenki azt mondta, hogy libafoszöld) és majd feldobom egy kis arannyal. :D Erre most meglátom a körmeidet, és én is szinte ugyanígy akartam, csak én a gyűrűs ujjamra az aranyat. De ilyenre csinálom én is, mint a tied. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, én is megkaptam már ezt a 'bókot' erre a lakkra! :D Jujj de jó! Körömlakkikrek leszünk! :)

   Törlés
 5. De szép! Egyszerű,de nagyszerű! Gyönyörűek a körmeid. :)

  VálaszTörlés