2013. szeptember 3.

Havi kedvencek | Augusztus

Sziasztok!

A múlt héttel vége lett az utolsó nyári hónapnak, így hivatalosan is elkezdődött az ősz. Igazából én ennek örülök is, mert imádom ezt az évszakot, sokkal jobban, mint a nyarat. A hangulata, az esti pokrócban-teával olvasgatások gyertya mellett, meg úgy minden. :)
Júliusban elmaradtak a kedvencek, helyette láthattatok egy összefoglalót a kedvenc nyári termékeimről. Az augusztusiakat viszont semmiképp nem szerettem volna kihagyni, mégiscsak valaminek a lezárása.


Garnier BB krém - vele mindig más állapotban vagyok. Van amikor túl sok, és egyszerűen nem tudom elviselni a bőrömön, de szokott olyan is lenni, hogy oda, meg vissza vagyok érte. Bár hogyha elfogy, tuti mást vennék helyette. Mostanában nagyon gondolkodom az első alapozóm megvételén. Ti mit ajánlanátok?

Alverde ásványi korrektor - na, ő ami nélkülözhetetlen volt a mindennapokon, és még mindig az. Nekem eléggé látszanak a karikáim, vagyis nevezzük inkább sötét tányéroknak a szemem alatt. Tényleg, néha megijedek magamtól. :D

Max Factor False Lash Effect szempillaspirál - mostanság rákaptam a natúrabb pillákra, aminek az eléréséhez őt használtam. Mindkét kedvenc spirálom Max Factoros, amiket nem is szeretnék lecserélni. Viszont a Glamour napokon (haha Panni, hol van az még?!) újabbra fogok lecsapni. Van már kiszemeltem. :)

Flormar GL09 - juuuuj, mennyire varázslakk ez. Mindent bele tudok képzelni. Akár egy tengerparti naplementét, egy hatalmas cupcake-t rengeteg színes cukorkával, egy unikornist, de még egy koszorúslány ruhát is. Ne kérdezzétek honnan jönnek ezek az ötletek, de ő a tökéletes glitterlakk számomra.


Puma Sync - én is egyike voltam azoknak a bloggereknek, akik kaptak ebből az új Puma parfümből. Hát Lányok, az első megkeresésem. Tudjátok milyen érzés ez. :) A parfümnek fincsi az illata, nagyon hasonlít az egyik kifogyó félben lévőmnek, tehát jól jött. Olyan gyümölcsös, lágy, nyári. Bár őszre is teljesen megfelelő!

A ti kedvenceitek mik voltak? Linkeket!
Panni :*

2 megjegyzés:

  1. Rimmel stay matte, nem túl sok, kicsit kiegyenlíti a bőrt, én szeretem, bár nem mindig használok alapozót, és egy nagy hibája van: nincs fényvédő benne, de ez bulikra jó, mert nem csillansz be :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt az alapozót már nézegettem, nekem is szimpatikusnak tűnt. A tartóssága milyen? :)

      Törlés