2013. szeptember 10.

Az ősz színei sminkekben


Sziasztok!

Először szeretném letisztázni, hogy semmilyen őszi divatra nem szeretnék utalni a mai bejegyzésben, csak az én személyes kedvenceimet szedtem össze sminktermékekből. :) Azt vettem észre, hogy mostanában a figyelmem inkább csak a körömlakkokra terelődik, szinte nem is került hozzám semmi új sminktermék. Pedig szeretnék valami szép új őszi/téli pirosítót, vagy rúzst ám!

Köröm
A leggyönyörűbb kombináció erre az évszakra. Mondtam, hogy teljesen bele vagyok zúgva a Flormar Polka.com hasonmásába. A lilás bNYC-t pedig tegnap előtt vásároltam. Mennyire wúú csodálatos?! És hát a tipikus arany.


Szemsmink
Jujj Sleek Sunset paletta! A tökéletes szemhéjpúder színek őszre. Barnás, bordós, aranyos. Kezdem megszeretni a csillogós árnyalatokat a szememen. Eddig ki nem állhattam, valahogy nem éreztem sosem magaménak.


Száj
A tökéletes nude rúzs megtaláltatott! (van ilyen szó?) Mikor voltam a Dalma által szervezett találkozón a csereberéről elhoztam ezt a Mua kencét. Keveset szoktam felkenni, így nem érek el annyira sápadt hatást, meg ez egy rózsaszínes nude. Jajj, úgy örülök. 
A másik kettő tavalyi hatalmas kedvenc. Avonos Very Berry, valamint NYC B'way berry. :)


Pirosítók
Itt a narancsos/barackos termékek vannak túlsúlyban. Sőt, csak az van! De abból is az erősebb, durvák színek, amelyek csak úgy ütnek az arcon. Bár az attól is függ, hogy milyen ruha van rajtam. Sleek Coral, Clinique Bashful Plum. :)


Panni :*

6 megjegyzés: