2013. augusztus 4.

SUNDAY | let's play a video game

Sziasztok!

*A Sunday, az Sunday! Semmi nem törheti e posztnak a vasárnapiasságát! Éjfél előtt fél órával.*
Szóval. Nagyon fáradtan, de sok kedvvel. Hazaértünk Csongrádról. Lányok, nem is tudom hol kezdjem. Ha elkezdek itt regényeket írni, sose kerül ki ez a bejegyzés, ígyhát nagy vonalakban mesélek el mindent. :)
Hétfőn indultunk, és már fél10 fele lent is voltam. Annyira hiányzott már a barátom, el sem tudom mondani. Most viszont egy egész hetet együtt töltöttünk! 
Csongrád teljesen más helyen van, mint ahol én élek. Megszoktam már a dimbes-dombos vidékeket, a sok erdőt, meg ilyeneket. Az Alföldön ugye mindennek az ellenkezője. Olyan jó érzés volt egy ilyen helyen is megfordulni. (hosszú egy hetes forduláááás)
Végig lustálkodtuk a napokat, jártunk a Tiszára, uszodába, egy nap voltunk Cserkeszőlőn is. Wúú a boltokról is szót kell ejtenem. De nem itt, következő héten haulra mindenképp számítsatok. Soproni is benne lesz ajjaj. :D
A képek a héten készültek, szinte semmi. Sajnálom!best boyfriend.

23:53 és kész! 
Pusziiii

5 megjegyzés:

 1. A Kőrös toroki napokon is voltál? :)
  Amúgy én Csongrád környéki vagyok(fél évet tanultam is ott :D) csak a másik megyében lakok, ami mellette van, s én pont a dimbes-dombos vidékre vágyódom, mert nekem az Alföld a megszokott. De remélem, hogy jó volt! :D :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oda nem mentünk le, inkább csak strandoltunk. Bár odáig is lehetett hallani a zenét! :D
   Tetszett nagyon, egészen más volt. :)

   Törlés
 2. Jó képek! :))
  Amúgy hány éves vagy?
  xx. Vanessa

  VálaszTörlés