2013. augusztus 26.

Back to school week | Miket vettem?


Sziasztok!

Már Facebookon kérdeztem tőletek, hogy érdekelne-e titeket pár back to school témájú bejegyzés. Mivel sokan lájkoltátok, gondoltam tetszik az ötlet. Szóval ezen a héten hétfőtől péntekig minden nap láthattok egy-egy posztot ebben a témában. Nagyon sokat készültem, fotóztam(tunk), szerkesztettem(tünk) így remélem tetszeni fog mindenkinek! :)
Kezdésnek az összes sulis cuccaim szeretném megmutatni, amiket vettünk.

Volt itthon tavalyról is pár füzet, így nem kellett sok. :) Szinte mind kicsi, azaz A/3-as (ami A/5-ös!, sebaj Panni), ugyanis így is eléggé nehéz lesz a táskám, nem szeretném még nehezebbé tenni. Valamint a spirál mentes nagy füzetbe nem tudok írni, nem esik kézre. :D
Tolltartóm is a tavalyi lesz, szóval csak olyan tollakat/ceruzákat vettünk amik cukimukik voltak. Van itt minden. Pöttyös, strasszos, színes. :)És az idei mindenesem is megvan! Ezt a pillangós füzetet itthon találtam, szerintem régebb óta van, egyszer megvettem valamire jó lesz alapon. (ezeket kéne abbahagyni!) De most pont jó lett, az előzőből kiszedtem a rendezőket, így nem kell új. :)


Ennyi lenne az első rész. Ti mikkel gazdagodtatok erre a tanévre? 
Panni :*

3 megjegyzés:

 1. nagyon jól néznek ki a füzetek, kár, hogy én már kinőttem ebből a korszakból, irigylem azokat, akik még mindig sulikezdésre vásárolnak :D (ezek A5-ösök ám, az A3-as picit nagy lenne a táskádba gondolom :D )

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! :) Én is mindig olyan izgalommal nézelődöm, szeretem a füzeteket. Tudtam, hogy valami nem stimmel, csak nem jöttem rá. :D Javítom is!

   Törlés
 2. Nekem is csak ilyen virágos füzeteim vannak :D Ezek a legszebbek ;)

  VálaszTörlés