2013. augusztus 27.

Back to school week | DIY notebook decoration


Sziasztok!

Ha már bevásároltunk, de pár régi füzetünket szeretnénk feltúrbózni, akkor itt egy tökéletes megoldás! Csináld magad füzetdekoráció. :) Ez is egy ilyen okból kifolyólag készült.
Egyik spirálomnak levettem a tetejét, aztán megfordítottam, így nem a mintás oldalára dolgozhattam, hanem a fa, vagyis a sima/natúr színűre. :)


kutyaszőőőr

#1 - kivágni a tetszőleges méretű háromszögecskéket. Előkaptam pár régi újságot, ebben keresgéltem szép mintájú lapokat. Én most 4x4x4-eseket készítettem, cukik, mert picik. És szerintem így jobban is mutatnak.


#2 - miután megvolt a megfelelő mennyiségű díszítőelem, akkor elrendezgettem a füzeten, hogy hogyan is álljon. Tehát magát, az előlap kinézetét döntöttem el.


#3 - ez az utolsó lépés, mikor felragasztottam a helyükre a kicsi alakzatokat. És ezzel kész is lettem. :)
Akkor. Minden poszt végére tervezek egy kis montázst összerakni, még pár inspirációs képpel, ami egy újabb ötlettel szolgálhat Nektek. 


Hogy tetszik ez a füzet? Csináltatok már hasonlót? 
Panni :*

8 megjegyzés:

 1. Szerintem minden évben van 1-2 saját készítésű cuccom, valahogy ragaszkodom ezekhez. Füzetek esetében a kollázsos megoldások a kedvenceim, ez pl tuti befutó nálam: http://data.whicdn.com/images/13213064/tumblr_lj9188WKdE1qdoiseo1_500_large.jpg

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindig jó érzés az, mikor tudod, hogy milyen szép lett, és te készítetted! :)

   Törlés
 2. valahogy mostanában nagyonjók a képek rólad és persze az éppen fókuszban lévő dologról is ki szokott fotózni mert nagyon szépek a képek de lehet, hogy csak mert te vagy rajtuk:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, mostanság a barátom is besegít. :) Köszönöm!

   Törlés
 3. "Egyik spirálomnak levettem a tetejét, aztán megfordítottam" Bocsi, de ezt nem nagyon értem :S Elmagyaráznád? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, én bocsi, ennek a résznek a megfogalmazása nem nagyon ment. Szóval, a spirált kicsit szétfeszítettem, így le lehetett szedni az előlapját a füzetnek. :) Majd ollóval összeszorítottam, tehát újra a régi lett. :)

   Törlés
 4. Nagyon tetszik ez az ötlet,így sokkal jobb érzéssel néz az ember a füzetére :D

  VálaszTörlés