2013. július 28.

SUNDAY | when the music saves your days

Sziasztok!

Ez a vasárnapi posztom a balatonlellei pár napomról fog szólni, Sopronnal nem szeretném összerakni, teljesen más. :)
Akkor múlt hét szombaton elmentem apuhoz, ugyanis velük mentem Lellére. Aztán vasárnap azt hiszem ebéd után elindultunk. A forgalom jó volt, oda nem tartott senki, inkább hazafelé jöttek. Először nem is ide akartunk menni, hanem Szigligetre csak aztán pár ok miatt nem ott maradtunk. Egyezkedtek, ötleteltek és végén ugye Lelle. Barátom és a családja is ott nyaraltak, pont akkor már otthon voltak mikor mi odaértünk. De sebaj, szerdán láttam! :)
Akkor aznap már szinte semmit nem csináltunk, csak Sparban vásároltunk, kipakoltunk. A hétfő is erről szólt, bár akkor medencéztünk is. (én nem, olvastam és napoztam!) Este lementünk a partra, és wúúú életember először láttam balatoni naplementét. Wunderschön!
Kedden egész nap strandoltunk, a vízbe nem nagyon volt kedvem bemenni, így felfedeztem egyedül a kikötőt, nincs ugye messze, mert azon a strandon telepedtünk le, ahol van a nagy csúszda. Onnan tényleg 5 perc. :) Itt fényképezgettem, fülesben üvöltött a zene, elég jó érzés. Visszamentem, utána tesóm mondta, hogy menjek vele be a vízbe, így ott dobáltam őt, meg hülyéskedtünk. :D Fincsi vacsi, hajmosás és már pakoltam is, ugyanis másnap mentünk haza apuval. Neki értekezlet miatt kellett otthagyni a Balcsit, én meg ugye csütörtökön már Sopronban voltam!Remélem nem volt túl unalmas, ma ismét pakolok, holnap irány Csongrád, de előtte vigalom!
Szép vasárnapot Lányok! :**

2 megjegyzés: