2013. július 14.

SUNDAY | how cool that is?!

Sziasztok!

Azt hiszem ez a hét fordulópont volt pár dolgot tekintve. :)
Először is még jobban rájöttem, hogy a barátomat mennyire imádom. Ez a 10 nap bebizonyította mennyire tud hiányozni nekem. Rettenetes volt az első 2-3 nap. Csak sírtam, és sírtam. Szinte mindenen. Külön sírósszámok is születtek, amiknek a hangulatuk egyáltalán nem olyan, de talán az élmények miatt lettek azok. Ilyen például a Wake me up, Avicii legújabb kreálmánya. Képes voltam ezen sírni. Szerintem nekem már mindig ez fog beugrani, ha meghallom ezt a számot.
Akkor. Valamit kezdenem kellett magammal, csak nem nézhetek ki egy élőhalottként, mikor visszajön. Így terveztem el, hogy tornázni fogok. A legutolsó löketet Dóri guggolós posztja adta. Már az 5. napi adagon is túl vagyok, talán egyre jobban bírom, de még mindig izomlázam van. Oki. A következő nagy ellenségem a futás. Utáltam futni, így gondoltam most már muszáj lesz rajta változtatni magam miatt is. Meg, hogy a 2000 méteres felmérést szeptemberben simán lefussam. Nagyon nagy elégtétel lenne nekem. Tegnap már elkezdtem, a legfontosabb, hogy ne hagyjam abba. Drukkoljatok!
Bocsássatok meg a sok dumáért, ezeket el kellett mondanom.


talán ő is besegített a futás elkezdésében. <3

Puszi lányok! :**

10 megjegyzés:

 1. eszméletlen gyönyörű ez a cipő *.* meg is értem, hogy bőven szerepet játszik a motiválásban. :)

  VálaszTörlés
 2. whoo micsoda cipő!! :) *.*

  Az "imádom a barátomat és hiányzik" érzés ismerős, kár hogy a legutóbbi kapcsolatomban ez csak az első 2 hónapban működött, aztán megszokás lett sajnos a suli/egyetem/utazás/távolság stb. miatt h vannak hetek amik kimaradnak... :/

  VálaszTörlés
 3. Eszméletlen szép a cipőd! :) Az edzéshez pedig kitartást!

  VálaszTörlés
 4. :O Oh, az a cipő és azok a macaronok! *.*

  VálaszTörlés