2013. július 9.

NAILS | love is the prize


Sziasztok!

Ezt a bejegyzést már régóta meg szerettem volna írni, ugyanis még múlt héten megérkezett Iluss nyereményjátékán nyert csomagom! Még egyszer nagyon szépen köszönöm itt is. :) Most egy Rapsodi lakk lesz a főszereplő, ami a fő eleme volt a nyereményeknek.Szóval egy picit csaltam, ugyanis ez a körömlakk nem erősen pigmentált. 1 rétegben a színe körömápolóhoz hasonlít, vagy egy francia manikűr rózsaszínjéhez. 3 rétegben már igazán megnyerő, de még úgy is átsejlenek a körömvégek. 
Így kentem alá 1 réteg Essence világos rózsaszínt. Akkor ugye a 3. réteg lesz a Rapsodi. Itt szinte fedőlakként funkcionált, egy picit rózsaszínebb lett, fényesebb és gyorsabban is száradt. :)


Maga a körömlakk nekem bejön, tetszik az üvege és az ecsete is. Kár, hogy nálunk (a környéken) nem találkoztam még sehol ezzel a márkával, kipróbálnék még többet is. 

Még egyszer köszönöm Iluss ezt a lakkot, a karkötőt és a fülbevalót is!
Puszi, Panni :*

16 megjegyzés:

 1. Én sem találkoztam még ezzel a márkával a környékemen, de nagyon nagyon tetszik a színe!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. pedig olyan jó lenne, olyan sok szép szín van! :)

   Törlés
 2. Úgy irigylem a szép hosszú körmeid *.*

  VálaszTörlés
 3. Jo párosítás :)

  www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

  VálaszTörlés
 4. Amikor megláttam ezt a cikket a Glamour oldalán, arra gondoltam, hogy simán jelentkezhetnél. ;) http://www.glamouronline.hu/szepseghirek/kezmodelleket-keres-a-glamour-8806

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jujj, de aranyos vagy, hogy gondoltál rám! :) sajnos 18 év alattiakat nem fogadnak el.

   Törlés
 5. szia, díjat kaptál tőlem! (:

  http://curly-dora.blogspot.hu/2013/07/dij.html

  VálaszTörlés
 6. Szép! És ez az arany lakk a gyűrűsujjadon nagyon feldobja szerintem! :)
  Nekem egyébként van egy Rapsodi lakkom, nővérem hozta Görögországból. Én egyszer használtam a sajátomat, de annyira megszerettem, és jól is bírta (bár lehet, hogy ebben a fedőlakk is közreműködött. :D) Én is vennék szívesen ilyen lakkot, de én sem találkoztam vele még sehol. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm! :)
   ajj, olyan szép színeket láttam még. bár nem mindenhol írnak jókat róla. :(

   Törlés
 7. Nagyon széép! Annyira irigykedem a gyönyörű körömformád miatt, hogy szóhoz sem jutok! :) Csodaszépeket alkotsz rajtuk! :)

  VálaszTörlés
 8. ...hát Panni, akár hiszed, akár nem, de ma reggel a vonaton egy lánynak pontosan ugyanilyen manikűr virított a körmein. Arra gondoltam biztosan ő is olvassa a blogodat. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azta! De aranyos vagy, hogy ezt megírtad! :)♥

   Törlés