2013. július 31.

Miket viszek magammal strandra?


Sziasztok!

Mivel a Balatonon eltöltött pár nap minden szempontból tökéletes volt arra, hogy lefotózzam miket viszek magammal a strandra. A képek is a parton készültek, hangulatosak szerintem. :) Szerintem még aktuális!
Persze törülköző, és száraz fehérnemű is van nálam csak az nem tartottam annyira fontosnak, így nem fényképeztem le. Legyen még nálatok behűtött víz is! Életmentő tud lenni.


Naptej - most nem kezdek el a káros sugarakról beszélni, nem ez a poszt lényege. Nade, tudjátok nagyon fontos, hogy be legyetek kenve. Egyszer égtem le úgy annyira, és rettenetes volt. Úgy fájt, mint állat, és csúnya is volt. Szóval egy közepes faktorszámú elég, én az előbbi eset miatt mindig magasabbat veszek. :D


Napszemcsó - fúú néha van nálam kettő! Igazából ez a kényelmet is szolgálja, hogy nem kell vakoskodni, de itt is elsősorban a védelmen van a hangsúly. Az enyémet a New Yorker-ben vettem olyan 3 éve. Azóta jól bírja, csak a sok bedobálástól már ilyeeeeeen karcos.


Könyv - szerintem kötelező. Néha hogyha semmihez nincs kedvem, csak ülni az árnyékban, zenét hallgatni és olvasgatni. Ezt a könyvet már elkezdtem, csak éppen nem olyan hangulatban voltam, ezért abbamaradt, de nagyon tetsziiiiik! Valaki már olvasta? :)


Telcsó és füles - na akkor már az előbb említettem, hogy zenét hallgatni. Mostanság annyira rászoktam a fülessel való hallgatásra, hogy nagyon. Senkit nem zavarok vele, csak az én hallásom lesz rosszabb, de azért neeem. :)

Ti miket visztek a strandra? 

4 megjegyzés:

 1. Nagyjából ilyesmik voltak nálam is a strandon (pont ezt a könyvet olvastam ráadásul!!!!), plusz keresztrejtvény és mini sakk, amit végül nem vettünk elő :) A telót leadtam az értékmegőrzőben, csak egy pici ezeréves mp3 lejátszót vittem magammal.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos itt nem volt értékmegőrző, de szerintem nem is adtam volna be a telefonomat. Kivéve akkor ha nekem is lenn egy mp3 lejátszóm. El kéne rajta gondolkodnom! :)

   Törlés
 2. Körülbelül annyi idős lehettem én is amikor ezt a könyvet olvastam! Örülök hogy neked is tetszik. Szerintem nagyon különleges kis történet! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jujj de jó! :) Tényleg nagyon tetszett, egyszer el is sírtam magam rajta.

   Törlés