2013. július 8.

30 Day Fashion/Beauty Photo Challenge | #1

Sziasztok!

Teljesen tisztázódott bennem, hogy a kihívást milyen napra kell rakni, milyen időpontra, stb. Gondoltam, ha valaki a nyári szünetben ilyen időtájt kel, és olvassa a blogposztokat, akkor csak végigfutja ezt a bejegyzést is. :)
Ötösével láthatjátok majd a fényképeket, 6 héten át minden hétfő reggel!


Your wardrobe
Sok dolgot nem fűznék hozzá. Igen, kicsit rendetlen. Amúgy még van egy ilyen kihúzhatós, behajtogatós szekrényem is a pólóknak, nadrágoknak. 


A scent/perfume you can't live without
Igazából egy olyan parfümön sincs ami nélkül ne tudnék élni. Ez a kettő amit nagyon szeretek. :) De ha illatokat is belevesszük akkor kicsit kreatívabban lefényképezhettem volna a nyári reggelt. Imádom annak az illatát, és nem tudnám elképzelni nélküle az életem.


Something you've never worn before
A fantasztikus turis blézerem. A márkája Atmosphere. Túl elegáns, és még sehova nem tudtam felvenni.  Utánanéztem és elég szép darabokat láttam még ezen kívül. De ez is egy szerelem. Fekete, nem blézer anyagú, ilyen blúzos. Diszkrét 3 szegecs van mindkettő gallérján.


Your favorite color of eyeshadow
Itt sincs kedvenc. Ami a legjobban a szívemhez nőtt, az a Bare Study paint pot. Csillogós, tartós, aranyos-bézses. Ennél több nem kell.


Your best bargain buy
Tudom, tudom itthon is elkészíthetőek, de én nem tudok ilyeneket csinálni. Egyrészt béna vagyok benne, meg türelmetlen is. Deee ez a sok sok (meg még van több is) karkötő volt 800 Ft (együtt). Ki nem hagytam volna ezt az alkalmat!

Szép hétfőt, és köszönöm a 70ezres megtekintést! sok puszii

5 megjegyzés:

 1. Azok a karkötők annyira szépek, honnan vannak? :)

  VálaszTörlés
 2. a karkötők tényleg nagyon jók :) :P

  VálaszTörlés
 3. Háhh, olyan szőrös mellényem nekem is van! :)Annyira puha. A karkötők pedig nagyon tetszenek, igazi nyári szépségek :)

  http://glitterfingersss.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
 4. Nekem a parfümök közül az első nagyon ismerős.Azt hiszem nekem,ugyanolyan van.Mikor kicsk voltam imádtam az illatát,és az elején valamilyen mesehőslányok voltak :D Nem az,csak felirat nélkül? :X

  VálaszTörlés