2013. június 2.

SUNDAY | itt vagyok!

Sziasztok!

*Újra megváltozott a blog kinézete, bár még mindig nem tetszik, folyamatosan alakítgatok!*

Visszajöttem! Ma nem szeretnék mindent elárulni Nektek, mert mindenképpen egy élménybeszámolós posztban akarom kifejteni azt az egy hetet amit 4 különböző országban töltöttünk. :) Azaz Ausztria, Németország, Svájc, és Liechtenstein. Muszáj megemlítenem egyik osztálytársam bejegyzését, ugyanis ő már feltett néhány képet, nézegessétek. Olyan gyönyörűek voltak a helyek, ott nem is éreztem, hogy mennyire más, mint itthon. Jó, azért éreztem. Vissza szeretnék menni! 
Mai napon 10-ig aludtam, aztán átnéztem a képeket. Jujj lesz miből válogatni. Meg ugye még a képcsere is következik a héten, pendrájvok ide oda ajándékozása. Ebben sosem voltam jó, mindig nálam maradt 2-3 hétig egy. De most nem, nem! :D Szóval délután elmentem kettő barátnőmmel sütizni. Somlóit ettem. Imádom. :) Fotóztam szamócákat a kertben. Sajnos eper nem terem nálunk, elég rossz a föld. Ha teremne is kicsi Mokka rögtön megenné. (ezt azért írom mert régen még volt, de mi sose tudtunk enni belőle) 


Otthoni reggeli, a szálláson csak alma volt gyümölcs, és zöldség. (bár vettünk 39 centes paradicsomot) Nagyon hiányzott már! 
mai outfit. 


Elfáradtam, holnap suliiiiii. Jövőhéten beszámoló! 

Panni :**

2 megjegyzés: