2013. május 30.

Teszt | Oriflame purifying corrector stickSziasztok!

A havi kedvencekben már láthattátok ezt a korrektort, így gondoltam bővebben is kifejtem miért is szeretem annyira. Őt a hónap elején kaptam, egyszercsak anyukám megkérdezte, hogy szeretném-e, vagy nem. Mondtam neki, milyen kérdés ez? Persze! :) Így nekem adta, és rögtön használatba is vettem.


Ennek a terméknek az alapfunkciója a pattanások leszárítása. Tartalmaz teafa- és rozmaringolajat. Ez a két csodaolaj a pattanások kezelésére hivatott, ezért került bele. Akkor, a használata nagyon egyszerű, csak annyit kell tenni, hogy a zöld oldalával először rámész a pattanásra. Ugye a zöld szín csökkenti a pirosságot, és a csodaolajok miatt, a gyógyításba is belekezd. Azt hiszem itt érkeztünk el a kritikus ponthoz, mert a pattanásommal szinte semmit sem tesz. Rárakom, és annyi. 
Azt nem tudom, a sima korrektor része is csinál- e valamit. Ezt az oldalát a szemem alá szoktam kenni, ugyanis azt vettem észre, elég jó a fedőképessége, és egyáltalán nem szárítja ki itt a bőrt.


Sajnos eldolgozott mintákat nem készítettem, de teljesen megegyezik a bőröm színével, mint szerintem sokaknak, gondolom próbáltak olyan színt 'kikeverni' ami mindenkihez (najó, ez így elég tág fogalom) passzolhat.


És akkor itt a szemem alatt, mint korrektor.

Összességében: Én nem a normális rendeltetése szerint használom, így lehet, hogy jobban vált be, mintha tényleg azért vettem volna meg, hogy a pattanásokat leszárítsa, vagy eltüntesse. Arra nekem megvannak a saját termékeim. 5/4 <- de csak azért, mert a normális feladatát nem teljesen végzi el.

Nektek megvan ez a korrektor? Szeretitek?

Panni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése