2013. május 22.

Tavaszi nyereményjáték | Eredményhirdetés!

Sziasztok!

Elérkezett a vége a tavaszi nyereményjátékomnak. Olyan izgatottam vártam a pillanatot, mikor már a nyertest látom a képernyőn, de talán azt még jobban várom, mikor a nyertes visszaír nekem, hogy itt vagyok- jelentkezem a nyereményért!
Minden egyes kommentnél amit kapta a bejegyzés alatt akkora melegség töltötte el a szívemet! Annyira boldog voltam, és annyira köszönöm szépen Nektek! Bemásolok párat, remélem senki nem haragszik meg, amiért kihagytam, de az összeset nem rakhatom ide, pedig legszívesebben azt tenném! :)

Shelbe:

Köszi a játékot! Nagyon szuperek az ajándékok, remélem a szerencse velem lesz :)

Olyat nem is tudnék mondani a blogban, amit nem szeretek, maximum azt, hogy olvasnék még többet és még többet, de tudom, hogy lehetetlen kérés, minden nap azért nem lehet frissíteni. Imádom a képeidet, hogy az egész blog olyan igényes, az outfit posztok pedig a kedvenceim, annyira tetszik stílusod!

Sunny:

Szia!

Nagyon szeretem a blogod, olyan aranyos, kedves, árad belőle a pozitív energia. Az outfit bejegyzéseidet szeretem a legjobban, néhány DIY bejegyzésnek örülnék még. Olyan nincs, amit nem szeretnék itt :)
Köszönöm a lehetőséget és a választott ajándékok pedig nagyon szépek ^-^

Fanni:

Szia Panni! Látom jó sokan neveztek a nyereményjátékra. Nekem az az elképesztő, hogy ilyen fiatalon, ennyire jó stílusod van és amire nagyon büszke lehetsz, hogy a korodhoz illően öltözködsz! :) A kedvencem a blogon, az outfit. Nem érzem, hogy valami hiányozna, szeretek idejárni. :) További sok sikert és remélem sikerül megnyernem a csodás nyereményeket! :) Puszillak!

Nóra Korán:

Feltételek már réges-rég teljesítve! :)
Imádom a blogod, és csodálom azt benned, hogy fiatal vagy mégis olyan stílusban írsz, hogy az csuda:) Mindig igényesek az írásaid, a képeid pedig gyönyörűek!

Dorottya:

Szia Panni!
Én is még csak néhány hónapja találtam a blogodra, de rendszeres visszajáró lettem. Annyi báj, és kedvesség van benned, ami teljesen kisugároz az írásaidra is. Nagyon kellemes hangulatú a blogod, és nagyon tetszik, hogy ilyen fiatalon ekkora közönség előtt ilyen minőségű blogot vezetsz! ;)

Nem szeretnék többet rizsázni, itt az ideje elárulni ki is lett a szerencsés. Mint már említettem nagyon izgultam.

Krisztina Leskó

Krisztina, remélem örülsz a nyereményeknek, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a z.panni@citromail.hu e-mail címen.

Sok puszi nektek!
Panni

1 megjegyzés: