2013. május 24.

Mi van az utazós neszeszeremben?Sziasztok!

Mivel vasárnap már utazunk, ezért úgy gondoltam megmutatom miket pakoltam be a sminktáskámba. Nem viszek sok mindent, bár szerintem ennek a felét fogom kint használni, de a biztonság kedvéért bent vannak, hátha valakinek szüksége lesz pont a Sleek palettából valamelyik színre. :)
Az ecseteket nem fényképeztem le, ugyanis a lustaságom még mindig győzedelmeskedik felettem, így még nem mostam ki őket, de a mai nap folyamán muszááááj lesz, holnap nem lesz sok időőőm. 


Arcra való termékek közül tudtam a legnehezebben választani. Mindegyik pirosítómat el szerettem volna vinni! De mivel egyre csökkentettem, a Sleek Pixie Pink-jét?! tettem be. A NYC bronzosítót nem is értem, idén még nem is vettem elő, de neeeem baj, Pannika berakta. Akkor púder, és korrektor. Mindkettő Oriflames, és mindkettő nagyon szeretem. :)


Szemre való termékekből is 4 darab van benne a neszeszerben. Az egyik a Mac Bare Study paint pot, amit szintén nem használtam még ebben az évben, majd most. Egyre jobban jön meg a kedvem a sminkeléshez. Akkor a már említett Sleek matt paletta, amiben van 3-4 mindennapi szín a mélyítéshez, vagy a paint pot fixálásához. Itt a blogon még nem volt szó erről a szemhéjtusról, ami a Maybelline Master Precise folyékony tus. Olyan szép vékony vonalat lehet vele húzni. Akkor Max Factor 2000 Calorie görbített keféjű szempillaspirál. Wá hatalmas szempillák on!


Megtört a négyes csoport nyereségi futama. Ajakra való dolgokból már csak 3 terméket pakoltam be, bár így is nehezemre esett kiválasztani őket. Nem azért mert olyan húde sok terméket tudtam volna válogatni, hanem épp az ellenkezője. Azért csak- csak sikerült. Az első balról a már sokszooor emlegetett Essence Glow neon glow rúzsa. Ez így külön-külön nem is érdekes, hanem együtt a 3 dolog. Szóval. Alulra a Labello 30-as vedőfaktorú ajakápoló, majd a Barry M 153-as rúzsa ami egy gyönyörű pink szín, majd a tetejére ugye a glow neon glow. :)

Én ennyi terméket viszek magammal.
Ti mennyit vinnétek?

Panni

4 megjegyzés:

 1. Ez a görbített kefés Max Factor meddig bírja beszáradás tekintetében? Mert nekem a sima elég hamar megadta magát...ennek ellenére persze imádom. :D

  http://absshowcase.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. a Glamour napokon vettem, és még most is úgy érzem, mintha picit folyósabb lenne a festék a megszokottnál. :D

   Törlés
 2. Szinte dettó. :) Annyi, hogy bronzosító helyett alapozó és szájra csak egy ajakápolót. Ennél nem is kell több.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. így, hogy visszatértem, levontam a következtetést. a szemre való dolgok közül csak a szempillaspirált használtam, szájra valók közül pedig csak a rúzst. :)

   Törlés