2013. május 16.

Kívánságlista
Sziasztok!

A hétvégén tervezek egy kisebb vásárlást, a Joy napokat kihagytam, de az egy hetes osztálykirándulásra kelleni fog pár dolog, így elmegyünk. :) A képek a H&M oldaláról vannak, bár tervben van még a Tesco ruházati részlege, meg a nyugati aluljáró is.Tavaly még nem tetszettek a maxi szoknyák, de most kisebb szerelembe estem velük. Lehet laza, lehet elegáns. Jujj már annyi szettet kitaláltam vele. Mindenféleképpen feketét szeretnék, és olyat ami nem pamutos, hanem tudjátok, az a finomabb anyag, ilyen függönyös. (jajj segítsetek hogy hívják?) Úúú meg ilyen lenge, rövidebbet is szeretnék, az bármilyen színű lehet.Aztán ha már fekete, akkor egy ideje keresem a tökéletes fekete táskát. Olyasmit keresgélek ami nagyobb, sokat lehet bele pakolni, valamint nincs rajta semmi minta, és szegecs se. Ja, és az is fontos, hogy matt legyen és ne lakkos.
Nyárra nincsen farmerem, ami tudjátok ilyen vékonyabb. Most van egy amit hordok, csak az a baj, hogy vastag, és a nap végére már megsülök benne. Szeretnék egy feketét, és egy világos színűt, nem tudom mi jön össze. :)
Ez az ing 1290 Ft! 
Akkor, amire még szükségem lesz, mert alapdarab az egy fehér ing, vagy hasonló. Ha találok olcsóbbat, akkor több színűt is megengedek magamnak.

Ti miket szeretnétek venni a nyárra? :)

Panni

1 megjegyzés:

  1. Az a szoknya tök jól néz ki, meg a táska is. Nekem elsősorban nadrág szerepel a kívánság listámon...nyáron beszerzek pár nacit. Mindig feketét hordok,ahhoz passzol minden szín: ) meg amúgyis szeretem a feketét.

    VálaszTörlés