2013. május 4.

Havi kedvencek | április
Sziasztok!

Múlt hónapban nem volt havi kedvences poszt, ennek apropója simán az, hogy nem tudtam olyan termékeket összeválogatni amik igazán kedvenceim lettek volna. De így most összevonva láthatjátok őket. :)


Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál
Glamour napos szerzemények egyike, röviden annyi, hogy nagyon jó vásárt csináltam vele. Hajlított a keféje, szóval göndörítenie kéne, ezt nem teljesíti teljesen, de amennyire hosszabbít, meg dúsít. Love.

Maybelline Master Precise filces tus
Szintén Glamour napok. Már régóta szerettem volna kipróbálni egy másik filces tust, csak nem mertem mert az első próbálkozásom vele nem volt túl sikeres. De ez megváltoztatta a véleményem. Bármilyen vastagságú vonalat lehet vele húzni, vékonyat vastagat. Csak nem annyira tartós, vízzel lejön. Paul Frank sült fagyis ajakápoló
Ezt reggelente használom valamilyen rúzsceruza felé. Olyan szép fényt ad a szájnak, táplálni viszont nem táplálja. Az illata isteni, és elég sokáig fent marad, de nem hagy ragacsos érzést.


Max Factor Miracle Touch krémpirosító
Ha reggel sminkelek, ő biztos felkerül az arcomra. A Sigma ecsettel viszem fel, úgy vettem észre jobban használható pirosító felvitelére, mint alapozóra. Visszatérve rá, még egy hasonló, de inkább halványabb színű porpirosítóval is fixálom, így szebb lesz a végeredmény. :)


NYC Turbo Dry fedőlakk
Olyan gyorsan megszárít minden lakkot, hogy csuhaj. Fényes is lesz, meg minden menőő. Bár így pár nap után elkezd pattogzani. 

A ti kedvenceitek mik voltak? 

Panni♥

4 megjegyzés: