2013. május 14.

Allergia? | Lush Angels on bare skin arctisztító
Sziasztok!

Akkor kezdjük azzal, hogy a nagyon szerettet Lush Büche de Noel arctisztítóm ugye már réges rég elfogyott, így keresnem kellett egy másikat. Még ez előtt a Lush előtt volt egy Yves Rocher amit szerettem, de úgy gondoltam kipróbálok egy másikat a Lush-tól, hamár a legelső próbálkozásom ennyire sikeresnek bizonyult.
Szóval a neten keresgéltem, és a legjobbnak az Angels on bare skin nevezetű arctisztító bizonyult, mert semmi szárító összetevőt nincs benne, ígyhát egy mindennapos terméknek tökéletes.Használtam kb. egy hétig. Az arcomon semmi kiütés nem mutatkozott, csak arra lettem figyelmes, hogy azokon a napokon mikor használtam, a szemem könnyezett (még használat közben is), és reggelente fújtam az orrom. Arra gondoltam nálam is előjött az allergia, ugyanis a családban szinte mindenki allergiás, így nem gyanakodtam elsőre a mostani lemosómra. Na de, eléggé gázos volt már a helyzet a szememmel kapcsolatban, már folyamatosan könnyezett, bár az orromat még mindig csak reggel fújtam.
Utána abbahagytam a használatát, furdalt a kíváncsiság nem-e ez csinálja. Jó, nem használtam egy hétig, és lám, nem könnyezett a szemem, és az orrom sem fújtam reggelente.
Így kikövetkeztettem, hogy a benne lévő levendula okozhatja ezeket a tüneteket, talán én sem bírom az erősebb illatú készítményeket.

Ti használtátok már ezt az arctisztítót?

*Lányok, esetleg ha valaki szeretné megvenni tőlem, 1800 Ft-ért (postaköltséggel) szívesen elküldöm neki, kb. 5-ször használtam, sok van még benne!*

Panni

6 megjegyzés:

 1. Jajj szegény. :( Én a Lush Herbalism arctisztítót használom, szerencsére semmi gond vele. Viszont pár hete egy arctisztítás után nagyon vörös lett a bőröm, de a sminklemosó okozta..:/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. én eddig egy sminklemosót próbáltam, nem merek mással próbálkozni.

   Törlés
 2. szia engem erdekelne ez a vasarlas dolog.. :) irok egy e-mailt.

  VálaszTörlés
 3. Én most vettem meg belőle az utánpótlást, nekem nagyon bevált. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nekem is olyan jó lenne, mert a bőröm szerette, csak a szemem nem. :(

   Törlés
 4. A lush-sal vigyázni kell :). Túl sok benne az illatanyag és sokan allergiások rá.

  VálaszTörlés