2013. április 14.

SUNDAY | Budapest

Sziasztok!

Azt kell mondjam ez volt az eddigi legtömörebb, legfárasztóbb, és legrövidebb hétvégéje. Mind a két nap Budapesten voltam, ezért találó is ez a cím.
Szombaton néptáncos kirándulásnak néztünk elébe. Busszal mentünk, hát a buszútról is lehetne mesélni, de szerintem mindenki tudja milyenek a buszutak. :D A fő program Magyar Állami Népi Együttes Mezőség- mikrokozmosz előadás megtekintése volt. Szerintem gyönyörű volt a műsor, mindenkinek ajánlom, annyira-de annyira ügyesek! Előtte azonban volt egy kis szabadprogram, így felmehettünk a Várhoz, kb. 15 perc séta volt a Hagyományok házától. :)
Ma pedig, azaz vasárnap Glamour napoztunk, vettem pár dolgot, de nem olyan érdekesek, tavaszi felsők, meg ilyesmik. A New Yorkerben annyian voltak! Vagy 83292 ember állt sorba, így gyorsan ki is jöttem, nem sok türelmem lett volna rá. :DRemélem tetszettek a képek!
Ti mit csináltatok a hétvégén? Glamour napokon beszereztetek valamit?

Panni<313 megjegyzés:

 1. Nagyon szuper képek lettek! Megkérdezhetem, hogy a sáladat hol vetted? Nagyon tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm! :)
   itt a városi kínaiban, de sok helyen láttam már, aluljárókban, ilyen helyeken. :)

   Törlés
 2. szuper képek :) jó a néptánc is, de hiányzik...

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszenek a képek. :} Én amúgy csak a DM-es kuponok egy részét használtam fel, pedig szerettem volna még egy pénztárcát meg egy csíkos pólót is. :/ ... talán majd a JOY napokon. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm! :)
   csíkos egyszerű pólót láttam a H&M-ben, ilyen basic kettes pakkban volt. :)

   Törlés
 4. Gyönyörű képeket készítettél! Nekem sikerült kihasználni a Glamour-kuponokat, főleg a drogériás részét, egy időre bevásároltam kozmetikumokból! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm szépen! hú, én is. vettem egy pár dolgot. :D

   Törlés
 5. gecijók lettek kurva szépvagy holnap ráérsz? dugni kéneee
  üdv: egy pedofil

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. már ne is haragudj de ez itt egy nyílvános blog. nem itt kéne kiélni a beteg vágyaidat egyébként is van barátja. úgyhogy légyszíves fogd vissza magad

   Törlés
 6. Én kihasználtam a glamour napokat!:))
  Vettem a Media Marktban egy 3g-os Titan Nano Grease hővezető pasztát 2700Ft-ért szerintem nagyon megérte!:) Ezzel most 5-6 C° fokkal hidegebb lett a CPU-m de nekem még ez is magas így overlock után... 2 mag 4.1 GHz. Kerestem valami hatékony de ugyanakkor olcsó LGA 775-ös hűtőt, de sajnos nem jártam sikerrel. A 60 - 80 °C pedig nekem magas. Úgyhogy ha bárki tud esetleg jó CPU hűtőről az legyenszíves jelezze köszi:))) szépek a képek:)

  VálaszTörlés