2013. március 15.

Korrektorallergia | hogyan?

Sziasztok!

Erősen gondolkodtam rajta, hogy van-e értelme megírnom ezt a bejegyzést, ugyanis a foltok már elmúltak, de úgy döntöttem mégis megcsinálom.
Lovely anti redness magic pen
A termék vásárlása kb. 1 hónapja történt. Szokásos: csak bemegyek a Rossmannba eset, hátha van valami új termék, vagy valami akció. Hát így belenéztem a kosárkába és megpillantottam jó pár darabot ebből. 299 Ft, gondoltam egy próbát megér.


Csomagolása tetszetős, még plusz fóliába is be volt csomagolva, szóval előttem senki nem nyúlt hozzá, nincs kifolyva és a többi. Lejárati idő nincs ráírva.
Egy hetet használtam intenzíven, majd utána az államnál (csak ide tettem a kisebb pattanásokra) előjöttek ilyen pirosas, száraz kiütések. Nem úgy kell őket elképzelni, mint valami nagyon nagy dolog, de azért megijedtem, ugyanis nem szokott ilyesmi lenni az arcomon. Ezért abbahagytam egy darabig a nyúzását, a száraz foltokat egy nagyon erős hidratáló krémmel eltüntettem. 
Aztán tettem még egy próbát. Biztos akartam benne lenni, hogy tényleg ez váltja ki, vagy valami más. Dehát tényleg ő volt. Ahogy újra felkentem 1 hét múlva újra előjöttek ezek a kiütések, úgyhogy végleg letettem, és már elő se veszem.
Kár érte, ugyanis a dolgát tényleg nagyon jól ellátta, a piros pattanásokat tényleg szépen elfedte. 

Ti jártatok már így valamivel?
Panni

14 megjegyzés:

 1. Nálam folyamatosan ez van csak az alapozóknál. Úgyhogy te még jobb esetben vagy.. :)

  VálaszTörlés
 2. Manhattan fekete (automatás) szemceruzája. Nekem is, anyunak is irritálta a szemünket, folyton könnyeztünk. Nem egy jó dolog, az tény.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nálam így egy Loreal-os szempillaspirálnál volt.

   Törlés
 3. nekem a garnier bb kréme okozott ilyen kis ici pici piros "pattanásocskákat" :S

  VálaszTörlés
 4. Én is így jártam, csak én szemhéjalapozást csináltam korrektorral és hát kikészítette... De már rendbe jött :)

  VálaszTörlés
 5. Nálam a Garnier olajmentes BB-je után durrant be megint a bőröm, ezért mondtam le végleg a használatáról. Olyan rosszak ezek az allergiák, főleg, ha az alapfunkcióit jól ellátja a termék. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én használom a bb krémet, és nekem nagyon bevált. Jajj igen, végre egy jó termék és bumm.

   Törlés
 6. Pedig anno én is láttam a kosárban, de valamiért ott is maradt. Úgy látom jól tettem :/ Az én bőröm is hajlamos hasonlókra, legutóbb Garnier testápolótól lettek rajtam olyan foltok, de ami ennél is rosszabb volt, hogy nagyon lassan múltak el.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jól tetted igen!
   Én testápolókból nem is merek venni bármilyet. Van egy ami bevált és annyi.

   Törlés
 7. Sajnos az én bőröm is elég sok mindenre allergiás, ezért eléggé meg kell válogatnom, hogy miket kenek rá.. :/

  VálaszTörlés