2013. március 6.

Havi kedvencek | FebruárSziasztok!

Február nekem olyaaan lassan telt, talán azért mert a szülinapom után már nagyon nem szeretnék hideget, csak napsütést és virágokat. :))


Azt hiszem pont az előző kedvences bejegyzésben említettem, hogy 1 hónapig nem fogom vasalni a hajam. Nos, ezt sikerült is betartanom, és valamivel jobb állapotba került. A sampont -Elséve nutri gloss- már régen is használtam, de csak most vettem újra, és milyen jól tettem! 
Hővédő spray is nagyon kellett már -Loreal studio silk & gloss- ezért erre esett a választásom. Egyik barátnőm ajánlotta, így mikor a Dm-be kuponos kedvezmény volt be is szereztem. :) Különösebben nem csinál semmit, de legalább tudom, hogy van valami a hajamon, ami véd. 


Ugye a hónap közepe fele megjöttek a kis kedveskéim, és azóta is tart velük a szerelem, legfőképp ezzel a kettővel. A Sigmaval a BB krémet viszem fel, és vele dolgozom el a korrektort a szemem alatt is. A Coastal Scents nagyoooon jó egyéb börhibák elfedésére korrektorral, ugyanis elég kemény, és tömött.


A WeWood órát már sokat láttátok itt a blogon, de még mindig annnnnnnnnnyira szeretem. :) Néha kelekótya napjaimban automatikusan felteszem reggel, de napközbe sokat kell megnéznem, hogy tényleg rajtam van-e, ugyanis tényleg olyan könnyű. :D
Unikornis karkötő. Két szó. Engem már bármivel meglehet szerintem fogni amin valami részben megjelenik az unikornis. Történt így hogy matricákat is vettem, és minden füzetemen egy unikornis vagy csillámpóni éli életét. Nade, ez a sok díszes szépség a Clarie's-ből való, és anyukám lepett meg vele. :)
További szép márciust lányok!<3
Panni


5 megjegyzés: