2013. február 18.

Specials | unicorn shelf.Sziasztok!

*az előző posztom kitöröltem, nem tetszett.*
Hogyha most ránéztek a címre, nem biztos, hogy teljesen világos miről is akarna szólni ez a bejegyzés. Egyik nap átrendeztem a könyvespolcom, mert zsúfoltság volt, és káosz. Így hát egy csomó dolgot elraktam, bedobozoltam, és felszabadult egy polc. Régóta szerettem már volna egy olyan helyet ahol a parfümjeimet, és az ékszereimet is szépen tudom tárolni, olyan lányosan, mint a filmekben. :)


Van két parfümöm amit szeretek, és használok, a többi csak úgy van. Néha-néha kedvet kapok hozzájuk, de nem igazán jellemző. Őket egy üveg lapostányérra raktam, lementem a konyhába, és körbenéztem, azt hiszem eredetileg egy sütis tál. De ha meglátok valamerre olyan 'tálcát' aminek tükrös az alja, akkor azonnal lecserélem. :)
Az ékszertartó babám lógnak azok a karkötők, amik könnyen kubancolódnak vagy kicsit több odafigyelést igényelnek, mint például a Thomas Sabo darabom. :) A muffinba tárolom az ilyen sima, fűzötteket. Jó helyük van azért. :)
A kis kőedénykékben pedig a gyűrűim. Attól félek, ahogy egymásnak ütköződnek, akkor megkarcolódnak, meg ugye maga a tároló sem a legpuhább, és legbiztonságosabb.


Szerintem ez a kis teremtmény adja meg a hangulatát ennek a helynek. Ha ránéz valaki, akkor két reakciója van általában. Jajj de jó! vagy úristen, ez mi? De persze utána egyből elneveti magát, de nem lekicsinylően, hanem csak úgy. :) És a sörénye csillog! ^^

Nektek megvan a szobátokban az a rész ahová a legszívesebben pillantotok?
Panni

6 megjegyzés: