2013. február 9.

Specials | 15
Sziasztok!

-Csütörtökön lettem 15-
Ennek a bejegyzésnek nehezen találtam meg az igazán ráillő címet, de azt hiszem sikerült kitalálnom a legjobbat, tényleg különlegességek.
Először is meg szeretném kérdezni tőletek, hogy hogy tetszik nektek a mostani fejléc, és úgy az egész kinézet. Ez az első olyan fejléc amit én készítettem, és meg vagyok vele elégedve. Egyik kedves bloggertársamtól -Daily You You- kértem segítséget, és ő ajánlott egy oldalt amivel képeket lehet szerkeszteni, és így jutottam el erre. Tetszik a letisztultsága, és a szöveg azt hiszem az, ami mindent visz. :)
Akkor most megmutatom, miket kaptam a barátaimtól, és a családtól születésnapomra. Még az egyik legnagyobb ajándék hiányzik, de arról később. Annyira-de annyira kedvesek voltak, nagyon jól esett minden, még egyszer köszönöm szépen!<3
Van három kivétel is, a két cipő, és egy körömlakk.


Balról az első körömlakk a MissSporty Metal flip kollekció egyik árnyalata. Ez a szín fogott meg a legjobban, a többi túl sötét volt.


Kutyuskám is segített.

Zara leárazás, 3995 Ft. Pont a méretem. Utolsó darab. Mázli! Ezt a cipőt már sok outfit posztban láttam a Style&Blog-os lányoknál. Mivel nem volt balerina cipőm, és még szegecses ruhadarabom/kiegészítőm sem volt, ezért jött velem. Sok tervem van vele.


Deichmann leárazás, 3495 Ft. Sok volt még belőle. Az akciók elején még nem volt féláron. Mázli! Szóval, őt már kinéztem a katalógusban ősszel körülbelül. Aztán nézegettem az üzletben a fekete társát, de aztán nem, mert a mostani bokacsizmám is fekete. De itt a szerencse, ugyanis ezt is megláttam saleban. Azt hiszem jó vagyok, hogy eddig vártam! 

További szép napot, itt nem süt a nap.
Panni :)

13 megjegyzés:

 1. nagyon szép! ezt a barna deichmann cipőt én is nézegettem :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép lett a fejléc, ügyes vagy! :) Boldog szülinapot utólag! ^^

  VálaszTörlés
 3. Én ma lettem 15!:) Boldog szülinapot utólag!:))

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép lett a fejléc! :) Nekem a körömlakkok közül az Astor tetszik a legjobban. Nekem is van egy a készletemben, és ez az egyik kedvenc körömlakkom! :)

  VálaszTörlés
 5. húú a bokacsizma gyönyörű *.* :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon durva, hogy csak 15! A blogod és az írásaid alapján többnek gondoltalak, de lehet, hogy azért, mert én 25 vagyok, és mégis élvezettel olvaslak. Boldog szülinapot!!!

  VálaszTörlés
 7. boldog szülit utólag is :) bárcsak minden 15 éves olyan lenne,mint te... :)

  VálaszTörlés
 8. Isten éltessen sokáig! :) Bejön az új fejléc, a szegecses balerina pedig már nekem is szemet szúrt, szuper kis darab! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 9. Hm, én is pont egy ilyen rúzsos puszit akartam a fejlécemre, de végül nem az került rá :D Boldog szülinapot!! :)

  VálaszTörlés
 10. Boldog Szülinapot! :]
  Én azért a párducmintás ruhás nőcis ékszertartóért vagyok oda:P

  VálaszTörlés
 11. klassz az új fejléc:)
  Boldog Szülinapot!:)

  VálaszTörlés
 12. A szegecses loafer nagyon szuper vétel volt! Nekem tetszik az új fejléced! :) Boldog szülinapot! :)

  VálaszTörlés