2013. január 10.

Teszt | Sleek pirosító /coral/ & Bourjois /brun cuivré/Sziasztok!

A mai napon az előző bejegyzésben bemutatott pirosítók tesztjével jövök, remélem hasznosnak találjátok majd. :)
Sleek /coral/Amikor megrendeltem bíztam abban a minőségben, amit az előző Sleek pirosítómnál tapasztaltam. Előre elmondom nem csalódtam!
Csomagolás
Semmi különös, fekete matt doboz, aminek a tetején fényes feketével van ráírva a márka és a termék neve. A hátulján megtalálható az árnyalata, és az összetevők. Simán beledobnám a táskába, erősen záródik. :)Szín, pigmentáltság
A színe a nevéhez híven korallos- barackos árnyalat, amiben pont annyi csillám van, amennyit én szeretek, vagyis se túl kevés, se túl sok, egyszóval közepes. 
A pigmentáltságával semmi baj nincs, belemártom az ecsetet, de mielőtt felvinném az arcomra feltétlen leütögetem, akkor lesz természetes hatású. Jól építhető. :)

Bourjois /brun cuivré/Ő a karácsonyi ajándékaim egyike volt, bár nem volt meglepetés, előre kiválasztottam mit szeretnék, inkább csak utalásokat tettem. :D

Csomagolás
A doboz színe szinte teljesen megegyezik a pirosítóéval, tök ötletes szerintem! :) Szintén minden infót megtalálunk a rajta. 
Azt hiszem csak én vagyok annyira béna, hogy nem minden helyzetben tudom kinyitni. Meg kell találni a tökéletes pozíciót a nyitáshoz. Van valami technikátok? Szín, pigmentáltság
Általában színmeghatározásban jó vagyok, de most nincs ihletem. Egy szép halvány barack sok csillámmal. Az arcomon alig látszik ez a barackosság, inkább csak a shimmer. (nem akartam sokszor leírni a csillámcsillámcsillám szót) 

bal: sleek
jobb: bourjois

Végül a tartósságuk. Mind a kettőnek ugyanolyan jó, nem kell igazgatni nap közben. :) Úgy gondolom összességében két nagyon jó pirosítót kapunk az árukért, én mindenkinek ajánlom őket.

Szeretitek ezeket a pirosítókat? Használtátok már? 
Panni

4 megjegyzés:

 1. Nem igazán szoktam pirosítót használni, de az a Sleek most megmozgatta a fantáziám. :)
  Egyébként mi a háttered? Csak mert szeretem a virágos háttereket. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik! :)
   Hát, egyszerűen egy mintás papírlap. :'D

   Törlés
 2. Pirosító mániás vagyok és már nagyon fáj a fogam egy Bourjois pirosítóra! Nagyon szép mindkettő! :)

  VálaszTörlés