2013. január 20.

Teszt | F&F eye crayon /gold coast/Sziasztok!

Azt hiszem kettő hete a dunakeszi Tescoban megláttam egy pultot ahol csak, és kizárólag F&F sminktermékek voltak kirakva. Éppen akcióban is voltak, valamint a jumbo típusú szemhéjfestékek régóta vonzanak, ezért úgy gondoltam kipróbálom. :)


Csomagolás
Tetszik, hogy egy plusz dobozba is belerakják, ettől egyből minőségibb az érzés. A fekete papírdobozon a sima F&F logó, és a termék neve.


Ahogy kinyitjuk, ez a látvány fogad. Hát ez nekem nem nagyon tetszik. Bár lehet, csak a betűtípus miatt, de valahogy nem jön be. A vége nem tekerős, faragni kell majd.


Termék
Maga a ceruza nagyon finom, és krémes, emiatt könnyű eldolgozni is. Éppen csak húzni kell vele egy két csíkot, és szinte már az egész szemhéjamat befestettem vele. Ez nem tudom mennyire volt értelmes mondat, de ezzel is a krémességét szerettem volna érzékeltetni. :)
Illata nincs, és irritációt sem okozott.


A színe meseszép! Az alapja bronz, de néha egy kis aranyos árnyalat is felbukkan benne, de ez lehet csak az apró csillámok miatt van.


A tartósság szemléltetése érdekében melléraktam a Mac Groundwork paintpot-ját, és azt kell mondjam meglepő volt. Szappanos kézmosás, és törülközés. Az eredmény szinte ugyanaz. Kicsit mind a kettő megkopott, de egyáltalán nem jött le. Elég meggyőző.
Tegnap pont rajtam volt, és egész nap fent maradt. Igaz, az én szemhéjam kicsit sem olajos. A mélyítővonalban sem gyűlt össze.

Én ajánlom!
Panni

Ti vettetek már F&F sminkterméket?

15 megjegyzés:

 1. Bemutatod majd sminkben is? :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon meggyőző! Eddig nem mertem kipróbálni az F&F sminkeket, és bevallom, kicsit drágállottam is őket, de úgy látom, nagyon jó minőségű, és megéri az árát :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem egy próbát mindenképpen megér, úgy láttam most akciósak!

   Törlés
 3. Még sosem vettem, de egy ideje érik bennem a gondolat, hogy ki kellene próbálni. A teszted most meggyőzött :)

  VálaszTörlés
 4. Nekem egy rúzsom van, és teljesen meg vagyok vele elégedve. De kicsit drágállom őket.

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép a színe :$ nálunk miért nincs ilyen pult ?:S

  VálaszTörlés
 6. Engem is az ára miatt nem vonzottak az F&F-es sminktermékek, pedig mindig megállok nézegetni őket :) Ennek nagyon szép színe van *.*

  VálaszTörlés
 7. I looove the color, that is soooo me!
  http://sepatuholig.blogspot.com

  VálaszTörlés