2012. november 26.

Köröm örömök ~ Karácsonyi mámor


Sziasztok!

Az én tárhelyem is betelt, úgy látszik sokaknak egyszerre.. Na mindegy, csináltam egy másik fiókot, lett egy 'társszerzőm', remélem meg tudunk majd mindenben egyezni, és jó lesz.
A mai nap főszereplője egy Avon lakk lesz, aminek az árnyalata a Midnight green. Úú én teljesen beleszerettem. A H&M-ben vettem egy ugyanilyen zöld színű ruhát, tökéletes lesz karácsonyra.A körmömön kettő vékony rétegben van fent, és itt másnaposan látható. Hát, az biztos, hogy a társasága eléggé rossz, ugyanis már a mutatóujjamon látható a kopás.. 
Próbáltam az igazi színét lekapni, de nem nagyon sikerült, sokkal jobban csillog! :)

Remélem tetszett!
Panni

A blog fejlécét, és hátterét is megváltoztattam, hogy tetszik? Nektek melyik a tökéletes karácsonyi lakkotok? :)
12 megjegyzés:

 1. Még mindig imádom ezt a zöldet! :) Érdekes, hogy ennyi embernél betelt mostanában a tárhely..

  VálaszTörlés
 2. .en is szeretem ezt a zoldet :)
  amugy ezt a tarhely problemat nem ertem, nalam rengeteg kep van fenn es most neztem meg, a tarhelyem 1%-at hasznaltam el. mit csinalunk maskepp?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. https://www.google.com/settings/storage/
   en itt latom

   Törlés
  2. Ahh nem tudom, de remélem ez sokáig elég lesz, nem szeretnék se kitörölni bejegyzéseket, és a képek minőségét sem szeretném elrontani..

   Törlés
 3. nagyon tetszik! :)

  a tárhellyel kapcsolatban meg inkább nem is írok semmit...nagyon "érdekes" hogy mindenkinek most telik be.

  VálaszTörlés
 4. Nem különösebben vagyok oda a zöld körömlakkokért, de olyan szép színeket hoz be az Avon mostanában, lehet mégiscsak elcsábulok :-)
  Trükkös megoldás a tárhely-problémára, lehet én is kipróbálom!
  Egyébként nagyon látszik, hogy a pénzre mennek, mert egyrészt gyanús, hogy egyszerre ennyi embernek telik be a tárhelye, másrészt pedig furcsa, hogy én kitöröltem egy egész albumot a picasa-ról még múlt héten, és a tárhelyem ugyanúgy 99,99%-on van, holott nem kevés képet töröltem ki ...

  VálaszTörlés
 5. szép! nekem csillámmentesem van zöldbe avonos!

  VálaszTörlés
 6. Ú szerintem szép!:) És enkem is most telt be a tárhelyem, de én lekicsinyítettem mostantól a képeket, és így már enged feltenni.:)

  VálaszTörlés