2012. november 30.

Havi kedvencek ~ NovemberHolnap december elseje lesz, ezért most itt vannak a novemberi kedvenceim. Nem sok mindent használtam, ez meg is látszik a következő képen. 
Ez a hónap nagyon tetszett, minden sikerült. Suliban is, itthon is, ami belekezdtem azt be is fejeztem, szóval sikeresnek mondhatom magam. :)
Mint már írtam Facebookon, egy karácsonyi nyereményjátékkal készülök, ennek pontos időpontja december 13.-a lesz!


Ezért a minőségért bocsi.

Avon Midnight Green körömlakk: Erről már írtam (katt), és ott is kifejtettem mennyire beleszerelmesedtem a színébe. Teljesen a telet, a havazást, az égősorokat, és a karácsonyt látom benne. Vagy lehet, hogy csak túl sokat képzelek bele? 

Essence fekete tus, és nevesincs tusecset: A hónap közepén elhatároztam, hogy veszek még egy tust. -az előző ugyanilyen volt, csak nem használtam és beszáradt- Eredetileg barnát szerettem volna, csak azt nem találtam így jött a fekete. És képzeljétek! Ezzel a tusecsettel sikerült rendes tusvonalat húznom! Nagyon boldog voltam, sikerélmény!

Essence Love Talk szemhéjpúder: Még régebben volt Magdival egy találkozó, és ezt ott kaptam. Csak most jöttem rá, hogy mennyire én vagyok. Imádom, önmagában is megállja a helyét, nekem ez a top szín így a hűvösebb évszakokban. 

Kedvenc dal(ok):
Olly Murs feat. Flo Rida- Troublemaker

 

Avicii- Fade into darkness


Ezek lennének az én kedvenceim, további szép napot!
Panni

A ti novemberi kedvenceitek mik voltak? :)

2 megjegyzés:

  1. Hiányolom a bogyókás szájfényt :D, de a körömlakk és a szemhéjpúder színe nagyon szép. A tus nekem is megvan, én is szeretem. :)

    VálaszTörlés
  2. én is most találtam rá a tökéletes tus ecsetre :D

    VálaszTörlés