2012. november 17.

Ha túl jók vannak az Avon újságban + Kate Moss

*Az előző ugyanilyen posztomat szerencsésen kitöröltem, szóval most itt az új!*

Hát sziasztok!

Újra itt, ugyanezzel a témával. :D Szóval, Pannika vásárolt, annyira de annyira jó dolgokat, hogy muszáj megmutatnia. Rendeltem az Avonból, és a Müllerben is sikerült kifognom egy Rimmel Kate Moss rúzst.


Az egyik rúzs amit vettem, az ez az Avon Temptress árnyalatú. Amit érdemes róla tudni, hogy nagyon pigmentált, matt, és kicsit szárít. A másik pedig a Rimmel Kate Moss kollekciójából való. Az akciós kis kosárkában volt, úgy gondoltam elhozom. Ez a 11-es számú darab. Szerintem teljesen meggypiros színe van! :)


Fölül az Avon, alatta a Rimmel. Mind a kettő erősen pigmentált, és tartós. Kicsit úgy viselkednek, mint az ajakfilcek. Mert teljesen beszívja a szám, és emiatt nagyon sokáig fent maradnak.


Azt hiszem megvan a tökéletes bordó lakk! :) Ez talán már sötétebb, mint az eredeti elképzelésem volt, de már most imádom.


Az előző bejegyzésben félreírtam szegényke nevét. :D Az igazi, becsületes árnyalata a Midnight Green. Köszi Phoenix, hogy felhívtad rá a figyelmem! :) Na, egy varázslatos karácsonyfa zöld színű körömlakkról van szó, ami tele van ezüst csillámokkal. 


És így festenek. A bordó neve a Tweed. (azt hiszem hahaha) Erre a kis margarétára két rétegben kentem fel őket, de ma élesben kipróbáltam őket, és szintén két réteg kellett.

Panni

Ti mit vettetek mostanában? :)

4 megjegyzés:

 1. Én a City Navy nevű körömlakkot vettem meg az Avontól, nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is gondolkodtam rajta, csak rájöttem, hogy van sötétkék lakkom. :D

   Törlés
 2. Ez a karácsonyfa zöld gyönyörűséges! :)

  VálaszTörlés