2012. november 29.

CsCs ~ CsodaCsütörtök #2Sziasztok!

El is felejtettem, hogy csütörtök van. Nem is tudom, hogyan jutott eszembe. :) Egyik ismerősöm blogját olvastam, és teljesen megváltozott a hangulatom. Szerintem egy darabig most mindenről más lesz a véleményem. Nem tudom.

Mai témának még múlthéten a tusfürdőket szántam a csodatusfürdőket. De most nem ez lesz. Egy az, nem fotóztam. Kettő, borongós az idő, és mindjárt december. :)


Azt hiszem, ma egész nap ilyen kedvem volt, csak most jött ki. Most lehet sokan azon gondolkodnak, hogy mi is ez a bejegyzés. Én sem tudom. Elmesélem mi történt mostanság :)

Ami ehhez a bloghoz is tartozik az az: ma fogom lemosni a körömlakkom, mostanáig bírta, egész jó! Csak annyira nincs kedvem, belegondolok, hogy úúú most akkor minden zöld lesz.
December 10-én Bécsbe megyünk! Annyira, de annyira várom. Egyszer régebben már voltam, de akkor még nem is fogtam fel, hogy ott vagyok. Idén teljesen más szemmel fogom nézni az egészet, és rengeteget fogok fotózni! Olyan szép lesz szerintem. És Forever21! Ááá! Életemben még nem jártam, és most igen! Azt hiszem a karácsonyi játékra is itt fogok venni valamit.
Ennyi elég lesz a dumából, ígérem többet ilyen poszt nem lesz, de ezt muszáj volt! További szép estét/délutánt!Panni

Milyen napotok volt ma? :)7 megjegyzés:

 1. Viszont!
  Tűrhetően telik a mai nap, a hetem meg viszont valami katasztrófa volt… de remélem, hogy ennél már csak jobb lehet!(:

  VálaszTörlés
 2. Nekem egész jó napom volt :) elég hosszú listám volt, és mindennel végeztem :D de ezt szeretem , mikor pörögni kell :D

  VálaszTörlés
 3. Biztos jó lesz a bécsi kirándulás. Én is idénre terveztem, de úgy tűnik Szeged lesz belőle. Ami nem baj, sőt :) Majd egyszer eljön Bécs is :)

  VálaszTörlés
 4. Annyira szépek a képeid.milyen géped van?
  Edit

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos ezeket nem én készítettem, a weheartit-ról származnak! :)

   Törlés
 5. Én 8-án megyek Bécsbe, már nagyon várom! :)

  VálaszTörlés