2012. október 3.

Havi kedvencek ~ Szeptember

Sziasztok!

Eltelt az iskola első hónapja.. Belegondolva nem is volt rossz, bár még kicsit szoknom kell a reggeli korán kelést. (Meg lehet azt szokni egyáltalán?!)
Szóval, a mindennapi sminkem bb krémezésből, kontúrozásból, és pirosításból állt. A bronzosítót nem fotóztam le, ugyanis nagyooooon sokszor láthattátok már. :)


Clinique pirosító, 20 Bashful Plum: Ez egy gyönyörű, csillámos barack színű csodaság! Imádom! Igazi őszi szín, és ahh. :D

Avon SuperCurl szempillaspirál: Hát, ez már nem mai darab az biztos.. Viszont használom, mert semmi rosszat nem vettem észre, nem büdös stb. Ezzel szemben hatalmas pillákat csinál, és még a tesiórákat is kibírja, ami elég nagy szó!

Garnier olajmentes BB krém: Ez előzővel ellentétben ez nagyon bevált, mindennapi használat mellett már kitapasztaltam, hogy nekem mivel a legjobb felvinni, stb. Szeretem! :)

Balea tonik: Én nem is értem miért csak most fedeztem fel?! Hidratál, és frissít is egyben :) Ez az én normál bőrömre elég hidratáló nappalra.

Avéne termálvízspray: Anyukám szekrényén találtam, és mivel ő nem használta, ezért úgy gondoltam, hogy akkor én kipróbálom, hogy milyen is. Suli után megmosom az arcom, és utána ezzel befújom. Lehet, hogy nem nagyon használ, de szeretem :D

Egy hónap múlva jövök az októberi adaggal!
Panni

Nektek mik voltak ebben a hónapban a kedvenceitek? :)

6 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a pirosító, tényleg őszies. :) Az én kedvenceim is hamarosan olvashatók lesznek. :))

    VálaszTörlés
  2. supercurlt én is nagyon szeretek. de a 24 k goldot még jobban :)

    VálaszTörlés
  3. Annyira várom már, hogy egyszer én is használhassam ezt a BB krémet :) .

    VálaszTörlés