2012. október 22.

Teszt ~ NYC Kissgloss: B'way berry

Sziasztok! 

Ebben a bejegyzésemben a kedvenc ajakra való termékem az NYC szájfénye volt B'way berry színben. Ezért úgy gondoltam, hogyha már ennyire szeretem, akkor írok róla, hogy miért is :)

 

A csomagolása nekem tetszik, a tubus átlátszó így láthatjuk milyen az igazi színe. Egyébként rajta volt még egy védőfólia is, szóval megbizonyosodhatunk róla, hogy előttünk még senki sem használta.


Az adagolója kinyomós. Eleinte furcsa volt vele dolgozni, mert nem nagyon állt kézre. De egy idő után meg lehet szokni. :)


Az állaga sűrűbb mint egy átlag szájfényé, ezáltal sokkal nehezebb eldolgozni is, amiben az adagolója sincs segítségünkre. Tartóssága jó, talán ezért ragadósabb.


A színe megfelel a nevéhez, tényleg bogyószínű! Pigmentáltsága is jó, nem kell sok réteget felvinni a szánkra ahhoz, hogy erőteljes legyen. :)


És ilyen a számon. Mostanság elég sokat van rajtam, reggel felrakom (6:50) és általában ezzel le is van tudva a reggeli sminkem.. 
Összességében én azoknak ajánlom, akik szeretnének egy szép, őszi színt, amely közepesen tartós, és olcsó, ugyanis még most is akciós a Rossmannban, és a Müllerben. (249 Ft)

Remélem tetszett!
Panni

Ti milyen színt viseltek az ajkaitokon az ősszel? Ezt használtátok már? :)


7 megjegyzés:

 1. Nekem elnyerte a tetszésem a képről :)Én most Essence szájfényt használok: http://divat-mania.blogspot.hu/2012/07/essence-szajfeny-teszt.html#comment-form aminek hasonló színe van mint a tiédnek :D xoxo

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök :)
   A te szájfényednek is szép a színe.

   Törlés
 2. Nagyon szép szín, én is ehhez hasonlót használok, az essence ready for boarding egyik ajakszínezőjét. :)

  VálaszTörlés
 3. szép :D mondjuk én csak labellót használok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, én is váltogatva. Most ilyen lila, nem tudom a nevét. :D

   Törlés
 4. Nagyon szép élénk színe van! Tetszik:)

  VálaszTörlés