2012. augusztus 7.

Vendégposzt ~ Petrus, szemhéjalapozó teszt

*A mai napon Petrus készített egy posztot!*

Sziasztok! :)

Ma egy szemhéjalapozó teszttel készültem Nektek,de mielőtt belekezdenék egy-két dolgot mondani szeretnék. A Petroni blog egyik szerkesztője/írója vagyok. Úgy gondoltuk 
Ronival, hogy élünk a Panni által meghirdetett vendégposzt lehetőségével. Mindenképpen olyan bejegyzést akartam írni ami hasznos lehet mások számára. Nos akkor kezdjük is.
Ilyen kis fekete dobozban van benne maga a kis tégely,ez nekünk nagyon jó,hiszen így tudhatjuk,hogy biztosan olyan terméket kapunk amibe nem nyúlt bele senki.

Az oldalán találhatunk egy magyar leírást miszerint a szemhéjpúder tapadási képességét megnöveli,ezáltal tartósabbá teszi a sminket és nem csomósodik össze a szemhéjon,ezeken kívül még egész napos tartósságot ígér.Ezeket maximálisan teljesíti is.

Az oldalán az összetevőket is feltüntették.

Egy egyszerű kis fekete tégelyben van maga a termék,a tégelyen feltüntették a mennyiségét,illetve a felhasználhatóságát,és a gyártási helyet. Illetve egyéb információkat.


A szemhéjalapozó csillámos,krémes textúrájú.Az illata pedig erősen valamilyen férfi dezodorra emlékeztető illat.

Előtte képek..:

  
8 óra múlva..:



Készítettem egy olyan képet is amin jobban látható a különbség. A kézfejem baloldalán alappal vannak a festékek,egy húzással. A jobb oldalon pedig szintén egy húzással,de itt már alap nélkül.



Összegezve:
2300 ft-ért 5 ml mennyiségű szupertartós szemhéjalapozót kapunk. Az illatával még barátkoznom kell,de ettől eltekintve nagyon szuper termék. Csak ajánlani tudom. :)
Panninak köszönöm/köszönjük ezt a lehetőséget. Ha tetszett ez a bejegyzés nézettek be hozzánk! :)
Petrus
Köszönöm Petrus az írásodat, remélem/reméljük sok mindenkinek hasznos lesz!

1 megjegyzés: