2012. május 31.

Oasap? ~ Igen! #2

Sziasztok! :)

Már a 2. Oasap-al kapcsolatos cikkel jöttem.. Nálam is adódtak bonyodalmak, és a kreditemet is csökkentették 15$-ra, de én nem nyavakodtam, örülök és mindennek! :D
Na szóval, mivel nem volt lehetőség ebből a 15$-ból táskát választani, ezért a bizsuk között nézelődtem.. Tanakodtam, gondolkodtam.. Rájöttem fülbevalót nem akarok, nyakláncból nem volt olyan ami tetszett volna.. Gyűrűk és ááh mikor megláttam.. Kell nekem! :)Mikor kinyitottam a borítékot ( egy hét alatt megérkezett, a csomagolás sértetlen volt! ) ott volt velem Mama is, és mondta húú ez de nem tetszik nekem :D Én mondtam neki, hogy nekem igen.. Azt mondta, ha neked tetszik az a lényeg! :)Elég nagy, attól már lehet félni, hogy beleakad valamibe.. A mérete.. Nekem a gyűrűsujjamra kicsit nagy, a középső ujjamra kicsit nehezen megy fel..
Ezek a képek azért készültek, mert lehet látni, hogy milyen csúnya az alja.. Fekete, kidolgozatlan.. RONDA!  Szerencsére az ujjamat nem fogta be.. 

Ezzel a termékkel kapcsolatban is vegyesek az érzéseim.. Jó-jó, de ennyiért (15$) nem venném meg.
Panni :)

Ha gondoljátok itt tudjátok megrendelni: http://www.oasap.com/rings/1214-golden-tone-angel-wings-ring.html

10 megjegyzés:

 1. én is akartam ilyet, de túl nagynak találtam. egyébként lehet olyat IS kapni, aminek állítható a mérete :) de amúgy jól néz ki a kezeden :)

  VálaszTörlés
 2. Nem lehet tágítani rajta picit? Mindenképp használd mert nagyon jól néz ki!

  VálaszTörlés
 3. Szerintem is próbálj rajta kicsit tágítani:) mert tök jól néz ki *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Próbáltam, és szerencsével jártam! :'D Köszii :)

   Törlés