2012. április 18.

MAC paint pot ~ Groundwork

Sziasztok!

A Glamour napok alkalmával, sikerült beszereznem életem első MAC termékét.. Egy paint potra esett a választásom, úgy éreztem, hogy ezt tudom majd a legjobban kihasználni. Mindenképpen egy mindennapi, barna  színt szerettem volna. Ugye a kívánságlistámon az Indianwood szerepelt, de az üzletben a Groundwork sokkal jobban tetszett, mert ez a szín matt barna, kicsi szürkés beütéssel. :)
Az ára: 5600 Ft/ 5 g
Ár: 5/4

A csomagolása egyszerű, fekete. Minden MAC terméknek ugye ilyen egyszerű a doboza, kivéve a limitált dolgoknak :) A tégely maga üveg, fekete kupakkal :)
Csomagolás, kinézet: 5/5


Az állaga.. Én kicsit puhábbra, krémesebbre számítottam, de semmi bajom nincs vele, könnyen eldolgozható, nem csomós. :) Ujjal, és ecsettel egyaránt fel lehet vinni a szemhéjra!
Állag: 5/4A színe gyönyörű! :) Olyan jó, hogy reggel elég ezt felkennem és kész! Ma volt tesim is, és egyáltalán nem csúszkált el a helyéről, egész nap fennmarad(na). Én mikor hazajövök a suliból természetesen lemosom, amit nagyon könnyű elvégezni.
Szín, tartósság: 5/5

Én nagyon szeretem, mert olyan kompakt, és sok lépést el tudok végezni ezzel az egy termékkel. Mindenkinek ajánlom, akinek van egy kis félretett pénze, mert ugye nagyon sokáig elég, és tényleg beváltja azt amit ígér! :)
Panni :)

Nektek van MAC termékeitek? Ha igen, az mi? Szeretitek?

2 megjegyzés:

  1. Én is ha vennék akkor egy paint pot lenne és egy pirosító :$ de sajnos nincsen rá keret, és mostanában nem is lesz:( . Szép színe van! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépet választottál, nekem még nincs MAC termékem, de nagyon szeretném kipróbálni őket :)

    VálaszTörlés