2012. április 30.

Havi kedvencek ~ Április :)

Sziasztok Lányok! :)

A mai napon az Áprilisban sokat használt kedvenceim mutatom be Nektek! Ugye Áprilisban már nagyon tűz a nap, meleg van.. Nem is tudom egyik nap ránéztem a hőmérőre és árnyékban!! 27 °C volt! Hihetetlen számomra, most is olyan szép idő van :) Szóval fontos a fényvédelem stb., de erre szánok majd egy külön posztot is! :) Ezzel arra akartam kitérni, hogy a Garnier BB krémet is sokat használtam, csak elfelejtettem lefotózni :$Ziaja kecsketejes testápolót imádom! Puha, és jó illatú lesz tőle a bőröm, és nem érzem túl soknak, szóval pont kellemes tavaszra/nyárra.
Balea lábkrém, eljött a szandálok, papucsok ideje, nem szép az ha ez embernek cserepes a sarka..


Stenderds kecsketeje-vörösáfonyás szappan, valahogy nagyon megszerettem a kecsketejes dolgokat :D Olyan puha, selymes, és bársonyos lesz tőle a bőröm. Én arcmosáshoz használom reggelente. :)Mac Groundwork paint pot, egy szó: imádom! :DNYC Smooth Skin bronzosító, szeretem, hogy matt, szeretem, hogy nem narancs és nem túl pigmentált, pont jó!
essence silky touch blush /10 adorable/ igazi tavaszi szín, barackos rózsaszín. 

Remélem tetszett!
Panni :)

Ti mely terméket szimpatizáltátok Áprilisban? Írjátok meg kommentben, de be is linkelhetitek.

2 megjegyzés:

  1. Az NYC bronzosítót kiszeretném majd próbálni, nagyon jókat hallottam róla :) És az a MAC... csak ámulok :D

    VálaszTörlés
  2. Én majd holnap vagy mikor lesz időm, akkor gyűjtöm össze az elmúlt hónap kedvenceimet :) én is használtam régebben kecsketejes cuccokat, szerettem őket *-*

    VálaszTörlés