2012. február 13.

Egy termékkel több van! :)

Sziasztok!

A hétvégén sikerült beszereznem egy akciós! Alverde pirosítót. Magára a termékre 449 Ft volt ráírva, de a kasszánál derült ki, hogy még akciósabb, és 289 Ft-ot fizettem érte. Teljesen megéri az árát! Figyelem! Sok kép következik  >.<


Szóval, ő egy por állagú ásványi pirosító eszméletlen szép, pirosas-rózsaszínes színben. Nagyon pigmentált, szóval vigyázni kell mennyit viszel fel az ecsetre, mert könnyen bohócos hatást érhetünk el vele.


Az árnyalata 02, CHERRY


Könnyen eldolgozható, jó illatú pirosító. Kicsit nehéz felvinni az ecsetre, mert nem sok jön ki az adagolójából. De ha egy kicsit kiöntünk a kupakjába, minden meg van oldva :)

Összességében: 9.5/10 ( a fél pont levonás csak az adagolás miatt )

Na, remélem tetszett a poszt, holnap vége a nyereményjátéknak, a cetlis módszerrel sorsolok, és 15-én kiteszem a blogra a nyertest!

Puszi Nektek! Panni

2 megjegyzés:

  1. Ennyi pénzért én is elhoztam volna *-* Alap áron nekem kicsit drágák, meg félek, hogy csalódok ismét :D . Nagyon szép szín, az egyik pirosítómnak is , ilyesmi a színe :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennyiért muszáj is! :P Igen, igen.. Bennem is ez van.. Nekem némelyik terméknek az illata se tetszik.. Ugye nagyon el kell dolgozni, mert különben huhh.. :D

      Törlés