2012. február 8.

Alverde termékeim

Sziasztok!

Ma az összes Alverdés termékem mutatom meg Nektek, nincs sok szám szerint 3 darab. Egy szemhéjpúder, egy pirosító és egy rúzs. Az összesről jó a véleményem. Igazából mindegyiket akciósan vettem pár száz forintért, mert mindig csak az akciós termékeiket nézem meg. :)


Az egyenkénti bemutatást kezdem a pirosítóval. ( 502 Rose Flower )
Ugye ez a pirosító már szerepelt a januári kedvenceimben, tehát nagy favorit. A színe még ha itt nem is úgy tűnik, de nagyon halvány. Az arcnak csak egy halvány pírt az, nagyon természetes. Az illata ilyen parfümös-virágos. A csomagolása nekem tetszik, olyan lányos, mágneses záródással. És én újravenném-e? Igen!

A második legyen a szemhéjpúder. ( 307 Light Rose )
A színe szép fehér, egy kis halvényrózsaszín beütéssel. Matt. A csomagolása, és az illata ugyanolyan, mint a pirosítónak. Jól pigmentált. 


Bal oldal pirosító, jobb szemhéjpúder minden alap nélkül.

Az utolsó a rúzs. ( 54 Soft Coralle )
A színe korallos, arany beütéssel. A számon karamellás arany. Egyetlen egy baj van vele, az az, hogyha ki van száradva a szád akkor nagyon beleül a repedt részekbe.. Ez az egy baja van. Nincs szaga.. Szép a csomagolása és jól záródik. Újravenném? Nem..

Remélem tetszett Nektek ez a mai poszt.. És nem volt olyan sok a szóismétlés.. Ha igen azt nézzétek el nekem.. :$

Panni :)

5 megjegyzés:

 1. egy alverdés pirosítón nagyon gondolkozok :$ de csak is akciósan venném meg :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen én is így vagyok vele, hogy az Alverdés termékeket csak akciósan veszem meg. Ezt a pirosítót már nagyon rég vettem. Már vagy 2 éve.. :D

   Törlés
 2. Szerintem az összes rúzs csúnyán beül a kirepedezett ajkak mélyedéseibe.. :/ Sajnos nekem az estek 99%ban ki van száradva a szám akármit csinálhatok, pedig szeretem a rúzsokat főleg ami nude.. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lehet, bár most csak így tesztelésnél ezt figyeltem meg. Próbáld ki a Labeelo Med Protection nevezetű ajakápolót nekem nagyon bevált! Hátha neked is be fog! :)

   Törlés
 3. Én Alverdétől eddig csak púdert használtam, azt nagyon szeretem, imádom az illatát, bár fedésileg nem a legjobb.
  (nem mintha márkásabb púderekkel elégedettebb lennék ^^")

  VálaszTörlés