2011. december 31.

2011 kedvencei...!

Sziasztok Lyányok!

Először is szeretnék mindenkinek sikerekben gazdag új évet kívánni.. Remélem boldog lesz mindenkinek az új éve.. Még nem térnék rá a mai témára, ugyanis el szeretném mondani, hogy tegnap feladtam a nyereményeket!!! A mai poszt a 2011-es kedvenceimről fog szólni. Sok blogon láttam már, és nekem is kedvem lett megcsinálni.

Körömlakkok:

Mind essence-s :D, a BTGN top sealer-je nagy kedvenc számomra.. 

Szemre való termékek:


Avon SuperSHOCK szempillaspirál:  számomra ez a legjobb spirál amit valaha használtam, mert nem nehezíti el a pillákat, hosszabbít és nagyon szép fekete lesz tőle a pilla. Az essence I love stage alapja fantasztikus! Erről mást nem is mondok.Avon négyes paletta Pink Sands árnyalatban, tök jó! Mindennapokra tökéletes.

Arc:


Két essence-s termék, két különböző kollekcióból, hihi ;). Zselés pirosító, róla már láthattatok tesztet. A csillámpúdert pedig még régebben vettem akcióban 100 Ft-ért. Ezt általában rá "kentem" a pirosítóra.

Ajak:


H&M chocolate mint szájfény, tök jó, rúzsra rátéve nagyon szépen csillog, de magában is! És a Color Trend rúzs Soul Matt árnyalatban. Gyönyörű rózsaszín. *.*

Egyéb: ( róluk semmit ) :D

Bagolymániaaaaaaaaaaaaaa: Lányok! Ma megcsinálom a Szilveszteri körmeimet, és ha még jók lesznek a fények megmutatom Nektek!
Panni

2 megjegyzés:

  1. a második lakknak olyan szép színe van *-* és az utolsó baglyos csat nagyon édes :)

    VálaszTörlés
  2. A baglyos a Tescoból van, és a lakkot pedig az essence 300 Ft-os akciózásán vettem.. :)

    VálaszTörlés